Siltaremontit käyntiin ensi viikolla

0
Ratapihan ylikulkusillan remontti tehdään neljässä osassa. Kuva: Pasi Salo

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus aloittaa Loimaan keskustassa maantiellä 213 ratapihan ylikulkusillan korjaustyöt sekä Ysitiellä sijaitsevan Niinijoen sillan korjaustyöt ensi viikolla. Molempien kohteiden korjaustyöt kestävät ensi syksyyn saakka. (LL 28.2.)
Molempien siltojen koko korjaustyön ajaksi liikenne silloilla joudutaan rajoittamaan yhdelle ajokaistalle, liikenteenohjaus hoidetaan liikennevaloilla. Niinijoen sillalla ajokaistan leveys on neljä metriä. Ratapihan ylikulkusillalla kannen pintarakenteen uusiminen tehdään neljässä osassa, jolloin liikennevaloilla rajattavaa työaluetta pystytään lyhentämään. Liikenteen käytössä on kolme ja puoli metriä leveä ajokaista. Ratapihan ylikulkusillalla on aina yksi kevyen liikenteen väylä käytössä. Ely-keskus pahoittelee korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille ja toivoo heiltä varovaisuutta työmaiden kohdalla liikuttaessa.
Koko urakan kustannusarvio on noin 1,3 miljoonaa euroa. Urakoitsijana hankkeessa toimii Oteran Oy.