Edustusvalmiit nuoret naiset kisaavat Loimaan Likan pr-tehtävistä

0
Aprillimarkkinoilla esittäytyneet Laura Kylä-Uuppo, Linda Nieminen, Saija Ahonen, Krista Mäkimattila ja Jenna Niinikoski näyttivät sormilla kilpailunumeronsa. Kuvasta puuttuu numero viisi eli Anu Kivilä, joka ei työkiireiden vuoksi ehtinyt torille. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN Likka -kilpailuun on ilmoittautunut kuusi edustustehtäviin valmistautunutta nuorta naista. Kisassa haetaan iloista, positiivista, ulospäinsuuntautuvaa, elämänmyönteistä ja ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevaa pr-tyttöä, joka edustaa Loimaan seutua vuoden ajan.
– Loimaan Likka toimii yhteistyökumppaniyritystemme mannekiinina. Hän voi toimia esimerkiksi tapahtuman vetonaulana tai olla mukana yrityksen brosyyrissa, projektipäällikkö Jussi-Pekka Niittymäki sanoo.
Yleisö saa äänestää Loimaan Likan kuudesta ehdokkaasta, jotka julkistettiin eilen Aprillimarkkinoilla Loimaan torilla. Tämän jälkeen finalistit ovat tavattavissa kiertuetapahtumissa kolmen viikon ajan. Yleisöäänestys alkoi eilen torilla, ja se jatkuu Loimaan K-citymarketissa. Myös nettiäänestys järjestetään.
Voittaja julkistetaan iltagaalassa Seurahuoneella 28.4.
Kilpailun järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Yrittäjät.

Tiina Naula

1. Laura Kylä-Uuppo, 18. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

2. Linda Nieminen, 21. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Saija Ahonen, 23. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

4. Krista Mäkimattila, 25. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Anu Kivilä, 27. Kuva: Valokuvaamo Soro.
6. Jenna Niinikoski, 25. Kuva: Valokuvaamo Soro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 8.4.2017 lehdestä