Yleisö nautti laulusta, tanhusta ja sketseistä

0
Eino ja Anni Mattila tulivat tapaaman tuttuja eläkeläisten kevätjuhliin. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAAN  ja Ympäristön Eläkeläiset ry:n kevätjuhlat huipentuivat väkipaljouteen 150 vieraan tullessa juhlistamaan Loimaan työväentalolle kevään saapumista. Yleisö pääsi nauttimaan muun muassa laulusta, tanhusta ja sketseistä. Ja tietysti myös arpajaiset innostivat lukuisilla voitoillaan.

Eino ja Anni Mattila tulivat tapaamaan tuttuja eläkeläisten kevätjuhliin. Kuva: Marianne Rovio

– Juhlat ovat onnistuneet erinomaisesti, tänne tuli niin paljon ihmisiä mukaan. Meillä on ollut myös vieraita muun muassa Turusta, Raisiosta, Halikosta, Forssasta ja Piikkiöstä. Me sitten vastavuoroisesti vierailemme heidän kevät- tai syysjuhlissaan. Tänne on tullut vieraita tilatuilla linja-autoillakin, mutta me lähdemme usein matkaan kimppakyydein tai tilataksilla, sanoi Loimaan ja Ympäristön Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja Maija Virtanen.

Juhliin tulleet loimaalaiset Eino ja Anni Mattila olivat tyytyväisiä tapahtumaan.
– Oli piristävää käydä täällä. Olemme käyneet melkein aina kun vain voimme. Aikaisemmin kävimme enemmän, mutta nyt vähän harvemmin, Eino Mattila sanoi.
– Täällä oli hyvä ohjelma ja oli kiva nähdä ihmisiä, Anni Mattila lisäsi.

Marianne Rovio

Lue lisää 27.4.2017 lehdestä