Arttu Mannelin Biisoneiden uuden nousun pääarkkitehdiksi

0
Arttu Mannelin on Lokoko Bisonsin uusi päävalmentaja.

KORIPALLO Läntisestä II divisioonasta valtakunnalliseen divari B:hen noussut Lokoko Bisons on kiinnittänyt uuden päävalmentajansa. Viime kaudet Lahti Basketballia divarissa komentanut ja Koripalloliiton huippukoripallovalmentajatutkinnon suorittanut Arttu Mannelin, 34, johdattaa Bisonsin uuteen nousuprojektiin 3+2-vuotisella sopimuksella.
2010-luvun menestyksekkäimpiin suomalaisjoukkueisiin kuulunut Bisons aloitti uuden tulemisensa valtakunnan huipulle päättyneellä kaudella läntisen alueen II divisioonasta, missä joukkue selvitti tappioitta tiensä valtakunnalliseen divari B:hen.

Bisonsin menestysprojektin veturiksi värvätty Mannelin on osoittanut viimeisen vuosikymmenen aikana kykynsä niin nuorten pelaajien kehittäjänä kuin menestyvien joukkueiden valmentajanakin.
– Bisons oli Suomen paras koripallojoukkue useamman vuoden ajan, enkä voi kuvitella valmentajana parempaa tilannetta kuin päästä uutta kasvua hakevaan, jo entuudestaan menestyneeseen seuraan päävalmentajaksi, Mannelin tiivistää tunnelmansa.

 

 

 

 

 

Lue lisää 6.5.2017 lehdestä