Hurrikaani teki jatkosopimuksen Jesse Mäntylän ja Karri Kutinlahden kanssa

0

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa on solminut vuoden mittaiset sopimukset libero Jesse Mäntylän, 30, ja keskipelaaja Karri Kutinlahden, 22, kanssa. Molempien pelaajien sopimukset ovat vuoden mittaisia.
Mäntylä aloittaa nyt Loimaalla seitsemännen liigakauden, ja Kutinlahdella alkaa neljäs sesonki loimaalaisten riveissä.
– Vaikka seurauskollisuutta ei enää nykyään hirveästi ole, koen olevani lähes loimaalainen. Loimaalla on kaikki mahdollisuudet kehittyä lentopalloilijana ja täällä on aina kilpailukykyinen joukkue, perustelee Mäntylä jatkosopimusta.
Mäntylän viime kausi oli lähes täydellinen, minkä takia kyselyitä tuli niin kotimaasta kuin ulkomailta.
– Ensimmäisen kerran pohdin vakavissani ulkomaita, mutta lopulta tuttu ympäristö veti puoleensa, nykyään Ypäjällä asuva huippulibero toteaa.
Kutinlahti aloittaa neljännen liigakautensa Hurrikaanissa.
– Olen viihtynyt Loimaalla ja tykkään Laurin (päävalmentaja Rantanen) tyylistä valmentaa. Viime kaudesta lähdetään parantamaan, ja haluan muutaman vuoden sisällä olla Mestaruusliigan eliittiä. Nyt tehdään hommia fysiikan ja voimapuolen kanssa, miettii Nurmosta liikuntapaikkahoitajan kesätöistä tavoitettu pohjalainen.
Päävalmentaja Rantanen on tyytyväinen sopimusten syntyyn.
– Karri otti valtavia harppauksia eteenpäin viime kaudella ja lukee peliä erinomaisesti, Rantanen analysoi.
Myös Mäntylästä päävalmentajalla on selvä näkemys.
– Jesse on vuodesta toiseen Mestaruusliigan parhaita liberoja. Todennäköisesti joukkue tulee nuorentumaan ja vaihtumaan paljon, joten tietty pysyvyys ja kokemus ovat tässä tilanteessa eduksi. Ja Jesse tulee täyttämään tätä aukkoa.
Hurrikaanilla on nyt sopimus Kutinlahden ja Mäntylän lisäksi Matti Oivasen kanssa.
Pelaajakoordinaattori Jukka Vehviläinen on neuvottelemassa parhaillaan lisävahvistusten kanssa. Heistä saatetaan kuulla jo tämän viikon aikana lisää.

Valtteri Arra