Kukista kauniita koristeita kotiin

0
Tiina Hautojärven kukka-asetelmassa oli pionia. Kuva: Marianne Rovio

LOIMAA Kukat tuovat eloa ja iloa kotiin, mutta monesti leikkokukkakimppu laitetaan suoraan maljakkoon. Kukat sellaisenaan ovat kauniita, mielikuvituksella leikitellen niistä voi valmistaa kotona myös kauniita asetelmia.

Tiina Hautojärven kukka-asetelmassa oli pionia. Kuva: Marianne Rovio

– Kukista on kiva tehdä asetelmia. Tykkään ostaa kukkia kotiin. On helppoa ostaa tulppaanikimppu, ja se on sitten siinä. Kukista saa tehtyä kuitenkin vaikka mitä. Halusin saada ammattilaiselta ideoita kukka-asetelmien tekoon, sanoi Iiris Ojala, joka oli pyytänyt Tiina Hautojärven opettamaan Metsämaan maa- ja kotitalousnaisille kukkakimppujen tekoa Vesikosken vanhan koulun tiloissa.

Loimaan Lehdessä on 4.5. Piha ja puutarha -teema.

Marianne Rovio

Iiris Ojala laittoi pioneja, ruusuja ja mustaherukan varpuja asetelmaksi. Kuva: Marianne Rovio

Lue lisää 4.5.2017 lehdestä