Pururatakierroksella hymy herkässä

0
Harri ja Tiina Lehto, Paula Ketola sekä Iina Saarikallio näyttivät pururatakierrokselle peukkua. Kuva: Karoliina Markula

PURURADAT/KERTUNMÄKI Lämmin kevätaurinko helli keskiviikkoiltana, kun Kertunmäen kuntoradalla järjestettiin tämän vuoden ensimmäinen Loimaan Lehden pururatakierros. Yhteensä mukaan saapui peräti 138 osallistujaa kävellen, juosten, sauvojen kanssa tai ilman. Tepsuttelipa joukossa yksi koirakin.

Harri ja Tiina Lehto, Paula Ketola sekä Iina Saarikallio näyttivät pururatakierrokselle peukkua. Kuva: Karoliina Markula


Ilmoittautumisen jälkeen valittavana oli kaikkiaan kolme eri reittivaihtoehtoa: 2,4, 3,6 ja 4,4 kilometriä. Tapahtuman ainoana sääntönä oli kiertää jokin rata ainakin kerran.
Neljän hengen joukolla lenkkeilleet Tiina ja Harri Lehto, Iina Saarikallio sekä Paula Ketola iloitsivat upeasta säästä.
– Kaunis ilma innosti lähtemään. Ja mies häristi, Tiina Lehto nauroi.

Osa ryhmästä oli mukana ensimmäistä kertaa, osalle tapahtuma oli tuttu jo entuudestaan. Porukka aikoi suunnata pisimmälle mahdolliselle lenkille.
Iloisista tervehdyksistä päätellen monilla lenkkeilijöillä oli paikalla paljon tuttuja. Ehkäpä reitin varrelta löytyi uusiakin tuttavuuksia tai vaikkapa lenkkikavereita.

Karoliina Markula

 

Lue lisää 6.5.2017 lehdestä