Kolmea miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

0

LOIMAA Noin 65-vuotiaan virttaalaismiehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Mälläistentiellä tiistaina. Poliisille ilmoitettiin puoliltapäivin henkilöauton ulosajosta, jonka jälkeen paikalta oli poistunut kolme henkilöä. Poliisi tavoitti paikalta poistuneen kolmikon, jotka kaikki olivat vahvassa humalassa. Henkilöauton kuljettaja puhalsi 0.98 promillea.
Noin 50-vuotiaan pöytyäläismiehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Oripääntiellä. Poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1.29 mg/l. Auton kyydissä oli kaksi miestä, jotka myöskin olivat vahvasti päihtyneitä. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, koska hän oli menettänyt ajokorttinsa maaliskuussa syyllistyttyään tuolloin törkeään rattijuopumukseen.
55-vuotiaan alastarolaismiehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Urheilukentäntien ja Kirkkokujan risteyksessä. Poliisi sai ilmoituksen henkilöautosta, joka oli törmännyt liikennemerkkiä päin. Kun partio meni paikalle, auton kuljettajan paikalla oli nuokkuva mies. Hän puhalsi alkometriin 1.60 promillea. Miehen kuljettama auto oli katsastamaton.