Lounais-Suomen ammattillisista oppilaitoksista valmistuneet

0

Julkaisemme nimilistoja Lounais-Suomen toisen asteen ammatillisista oppilaitoksista valmistuneista. Nimilistat ovat eri oppilaitosten toimittamia.

Osa oppilaitoksista ei julkaise vielä valmistuneiden nimiä, koska opinnot päättyvät vasta myöhemmin kesäkuussa.

Nimilistoja on päivitetty 5.6. kello 9:40.

AMMATTIOPISTO LIVIA, SOSIAALI- JA TERVEYSOPISTO

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Alajuuma Johanna Maria Therése, Masku, Alakoski Nadja, Turku, Aura Outi, Turku, Bilal Nadezda, Turku, Börman Sabina, Kemiönsaari, Chiru Marina, Turku, Doumbia Bendu, Turku, Einbaum Katrin, Turku, Ekström Susanna, Parainen, Engström Maria, Kaarina, Engström Tina, Parainen, Erving Johanna, Turku, Fagerlund Marica, Kaarina, Harvala Matti, Salo, Heikkilä Ella, Turku, Henttula Heli, Kaarina, Heurlin Henrikki, Paimio, Ilpoinen Sofia, Turku, Jokinen Nadia, Raisio, Jormanainen Jesse, Raisio, Juvonen Noora, Pöytyä, Kaartosalmi Jere, Marttila, Kangasniemi Linda, Turku, Kelanne Tanja, Turku, Koponen Tiia, Turku, Koskinen Anna , Turku, Krasniqi Fatime, Raisio, Kurila Miikka, Turku, Lavonen Mona, Lieto, Lehtonen Tero, Turku, Leppilahti Mia, Turku, Modig-Jokinen Susan, Turku, Moleso Junior, Lieto, Oksanen Heidi, Turku, Pihlaja Susanna Alexa, Kaarina, Raitmaa Sara Maaria, Paimio, Reinikainen Juha-Pekka, Turku, Reuna Mikko, Raisio, Salmi Sofia Karoliina, Turku, Salminen Janina, Kaarina, Shirdel Azadeh, Raisio, Tofighi Ehssan, Turku, Toivonen Jouni, Turku, Toivonen Maarit, Kaarina, Tuomi Jutta, Lieto, Tuomisto Mikael, Turku, Vainio Ida-Stina, Turku, Vainio Marianne, Paimio, Vuori Mila, Turku, Vähä-Ettala Eini, Masku, Vähäsöyrinki Salla, Mietoinen, Yarne Tatiana, Turku, Zachariadou Efthymia-Despoina, Raisio.

Puhevammaisten tulkin erikoisammattitutkinto:

Oldenburg Tiia, Turku.

AMMATTIOPISTO LIVIA, MAASEUTUOPISTO

Maatalousalan perustutkinto:

Ahtiainen Helena, Elomaa Erika, Halt Ida, Jokinen Milla-Riina, Kallio Jemina, Kankare Essi, Kari Netta, Kokkola Noora, Lindblom Kirsi, Lindholm Elviira, Lipponen Noora, Mäki Erika, Niitynperä Ninni, Nurmisto Natalia, Ouramo Henna, Pietilä Maria, Sainio Essi, Sallinen Ninni, Sormunen Eveliina, Takatalo Henna.

Metsäalan perustutkinto:

Dambe Signe, Hinkkanen Lauri, Kalleinen Irina, Kallio Reijo, Kemppainen Mikko, Lankila Aarni, Matintalo Tero, Myllyoja Martti, Pantke Toni, Pohjola Joonas, Ruohonen Arttu, Sonkki Jouni, Tammi Katja, Tuunainen Kristiina, Vähämiko Joona.

AMMATTIOPISTO LIVIA, KALATALOUS- JA YMPÄRISTÖOPISTO

Nimilistat julkaistaan kesäkuun puolivälissä koulutuksen päättyessä.

AXXELL, ABOA MARE

Grundexamen i sjöfart:

Björklund Markus, Pargas, Kareoja Eero, Helsingfors, Aitamäki Ari, Pargas, Eksten Mattias, Pargas, Swahn Julia, Åbo.

AXXELL, BRUSABY

Grundexamen inom hästhushållning:

Lintunen Katriina, Salo, Rönnqvist Janina, Esbo, Stålfors Denise, Pargas, Eftekharshenas Sandra, Salo.

Grundexamen inom lantbruksbranschen, djurskötare:

Johansson Jenny, Pargas, Peltonen Patricia, Hangö, Sjöblom Anna, Kimitoön, Snellman Malena, Pedersöre.

Grundexamen inom lantbruksbranschen, landsbygdsföretagare:

Juslin Alex, Pargas, Mattsson Patrik, Pargas, Pomrén Kristian, Kimitoön, Tallroth Robin, Raseborg.

Grundexamen inom skogsbranschen, skogsarbetare-skogsserviceproducent:

Billing Alexander, Kyrkslätt, Byman Tobias, Kimitoön, Gustafsson Harald, Kimitoön, Malmlund Conny, Raseborg, Rosenberg Kim, Raseborg , Wikman Weine, Saltvik.

Specialyrkesexamen för fotograf:

Frantz Kristian, Sibbo, Ljungqvist Johan, Raseborg, Rabehl Viveka, Raseborg, Salminen Kristina, Kyrkslätt, Sandin Johanna, Hangö, Sundström Johan, Esbo, von Frenckell Sofie, Grankulla, Airiainen Sanna, Övertorneå, Axelsson Marina, Mariehamn, Brotherus Tuuli, Raseborg, Hannelius Janina, Helsingfors, Johansson Janica, Hammarland, Thomander Kelly, Kimitoön.

Yrkesexamen för vildmarks- och naturguide:

Franzén Johan Åbo, Leinonen Susi Borgå, Sandell Daniela Åbo.

AXXELL, PARAINEN

Grundexamen inom företagsekonomi, merkonom:

Abolina Zane Jomala, Alhonmäki-Sjöberg Tarja, Pargas, Muurinen Johanna, Pargas, Vuorio Anna, Åbo.

Grundexamen i turism turisttjänsteman:

Jansson-Mackey Katarina, Pargas.

Grundexamen inom byggnadsbranschen, husbyggare:

Ahlbäck Edvard, Pargas, Ekblad Dennis, Pargas, Enqvist Joni, Pargas, Johansson Alex, Pargas, Leskinen Joni, Pargas, Salin Melissa, Pargas, Sjöblom Otto, Kimitoön, Storgård Jonas, Pargas, Sundblom Nicke, Kimitoön, Wikström Anton Pargas.

Grundexamen inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen, kock:

Alhonen Fanny, Pargas, Blåberg Isabell, Pargas, Lundström Marcus, Raseborg, Rönneberg Camilla, Kimitoön, Åkerman Mia, Lundo.

Grundexamen inom maskin- och metallbranschen, maskinmontör:

Niemelä Jesse, Åbo.

Grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen, närvårdare:

Björklund-Karhunen Brita, Åbo, Björkman Diana, Raseborg, Colliander-Kuivalainen Nora, Pargas, Enkvist Adéle, Kimitoön, Frånlund Evelina, Pargas, Heikkilä Veronica, Kimitoön, Hottinen Anna, Pargas, Karlsson-Mattila Sabina, Pargas, Krook Susanne, Vehmaa, Nylund John, Åbo, Nyström Charlotte, Pargas, Sabie Florin, Åbo.

BOVALLIUS-AMMATTIOPISTO, TURKU JA LAITILA

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja, Turku:

Ahosmäki Aleksi, Jaanson Herman, Jäntti Jere, Paju Mikael.

Autoalan perustutkinto, autokorinkorjaaja, Turku:

Demasör Niklas, Nordling Niko, Nurmi Jere, Rautavuori Kristo.

Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja, Turku:

Sömer Kevin.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki, Turku ja Laitila:

Siekkinen Reetta, Asp Toni.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneistaja, Turku:

Alén Axel, Leino Jami, Maila Mikael, Salminen Waltteri, Tamminen Antti.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, kodinhuoltaja, Laitila:

Sundelin Markus, Tuominen Wilma.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto, toimitilahuoltaja, Turku:

Torkkeli Kirsi.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, sisustusompelija, Turku:

Rajainmäki Alli.

LOUNAIS-SUOMEN AMMATTIOPISTO NOVIDA, LIETO

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Ahlman Christel, Inkinen Janne, Karppanen Janita, Koskimaa Tero, Laaksonen Jana, Lepistö Otto, Mäki Niklas, Nurmi Jesse, Rantanen Emmi, Sahiti Edona, Stubb Mette, Tamminen Christian.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Heinonen Julius, Laaksonen Jani, Laiho Joona, Qadri Farzad.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Aaltonen Julia, Gerström Anu, Huttunen Alisa, Juhanoja Jukka, Kaipainen Jari, Kankaanpää Laura, Koli Maria-Liisa, Korte Susanna, Mäkirinta Annika, Pöyhönen Maija, Suominen Hanna-Kaisa, Tukia Anni, Vainionpää Jussi, Venetpalo Veera, Viili Armi, Viljanen Jenny, Ylhä Kaisa.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja:

Sinenko Aleksei, Toivonen Joni, Varjo Joonas.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja:

Hyhkö Juho, Jalonen Jarmo, Jokinen Jani, Kartesalo Sampo, Rintala Teemu, Toivonen Elias, Tuohisaari Janne.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi:

Hiekkamäki Ville, Jonsson Kalle, Kaitanen Juho, Laos Kevin, Lintunen Tiera, Moilanen Tero, Mätinki Mikael, Nurminen Juuso, Roivanen Tino, Särmä Ville-Petteri, Tepponen Arttu, Toivonen Juuso, Vainio Rasmus, Virtanen Tatu.

LOUNAIS-SUOMEN AMMATTIOPISTO NOVIDA, LOIMAA

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, media-assistentti:

Laine Alisa, Mattila Roosa, Mäkinen Reetta, Vähätalo Veera, Yli-Nikkilä Anu.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani:

Haavasoja Pirjo, Jalonen Susanna, Merima Taru, Ojanen Wilma-Riina, Pesso Anna, Rasilainen Marja, Rokka Jukka-Petteri, Välimäki Marika.

Maatalousalan perustutkinto, maaseutuyrittäjä:

Keskinen Meeri, Kuparinen Markus, Lyhtelä Leevi, Malmi Henrik, Mattila Janne, Metsäsalo Jenni, Pettinen Janne, Rantanen Tuomas, Reimann Karl-Eduard, Ritakallio Tuomas, Tapanila Eetu.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki:

Helevaara Juuso, Helin Mia, Kylämäki Jalmari, Lahti Ilmari, Mononen Isak, Mäkelä Niko, Pentinmäki Jyri, Puhakka Henna, Tikakoski Fanny.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja:

Ahonen Noora-Maria, Heidenstrauch Jenna, Hernandez Zennifer, Jalovaara Jenna, Kurri Elisa, Pakkanen Susanna, Peippo Sara, Rantala Aleksi, Reiman Miia, Savolainen Petra, Virtanen Marjut, Vähämäki Viivi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Alankoja Julia, Hakala Anna-Mari, Lukka Essi, Mäkelä-Kairus Heidi, Mäki Marja, Nurminen Suvi, Ronkainen Rebecca, Saarimaa Laura, Salonen Suvi, Sormunen Jenni, Taina Laura, Turkumäki Sarita, Turunen Noora, Anttila Elli, Bromboszcz Klaudia, Eloranta Nea, Hörkkö Anna, Juhannusvuori Katri, Koivukangas Carola, Koskinen Salla, Kulmanen Sallamaria, Laine Susanna, Lintumaa Julia, Mattila Wenla, Pasma Essi, Piiparinen Minna, Pohjola Jonna, Reijonen Saku, Repo Johanna, Saarinen Jenna, Taalikka Julia, Toivonen Milja, Ruohola Jenna, Tolvanen Janina.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Hampori Joona, Haverinen Jussi, Järvinen Jesse, Koivula Joona, Lehtimäki Eino, Metsokumpu Henri, Miikkulainen Tuomas, Nieminen Petri, Rinne Oskari, Salonen Samuli, Susi Juho.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneistaja:

Ploscaru Ionut Gabriel.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja:

Kiuru Mikael, Suominen Väinö.

Logistiikan perustutkinto, linja-autonkuljettaja:

Aaltonen Joonas, Pirs Johanna, Püve Keitti, Salin Aleksi.

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja:

Aaltonen Ville, Alho Katariina, Anttila Santeri, Haanperä Oskari, Heinilä Valtteri, Ibraahim Ali Iid, Kemppi Asko, Kivilä Eetu, Kujanpää Jonne, Kuusela Eetu, Lehtonen Sami, Lilja Leevi, Mehtonen Nora, Rantala Aku, Rantanen Oskari, Reiman Miikka, Sankari Joona, Säteri Matias, Tuominen Antti, Uoti Laura.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Alakoski Ekku, Arvola Topias, Hurttila Tuomas, Kaunisto Tuomas, Kokkosuo Johannes, Mäensalo Aku, Mäki Niko, Sosi Antero, Toropainen Santeri, Tuominen Sami.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja:

Ahola Aleksi, Arvola Markus, Arvola Matias, Elonen Reko, Haapanen Lari, Hakanpää Jesse, Jalo Antti, Kallionpää Atte, Kuusisto Leevi, Marjamäki Juho, Nenonen Mikael, Podzigun Edvin, Rannanperä Olli, Salmela Samuli, Talvinen Jero, Tanski Eetu, Toivonen Heikki, Uutela Joni.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja:

Ahokas Lasse, Ahonen Valtteri, Harinen Jesse, Isotalo Janne, Kankaanranta Touko, Kauppinen Matias, Lehto Sami, Mäkinen Jami, Oksman Jarkko-Juhani, Salonen Teemu, Tapani Otto, Topi-Hulmi Juho, Yli-Mikola Jasperi.

Talotekniikan perustutkinto, ilmanvaihtoasentaja:

Virtanen Manu.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Björkbom Carita, Jylhä Jonna, Kataisto Jeniina, Ketola Jemina, Kuusisto Aleksanteri, Kylä-Uuppo Laura, Levomäki Eemeli, Luosujärvi Caro, Onnela Matilda, Rantanen Jani, Ristimäki Jalmari, Sairanen Emma, Uimolainen Julia, Hallapelto Saara, Holkeri Marja, Huhti Taneli, Koski Toni, Lehtonen Sanna, Mattila Maija, Salminen Ella.

LOUNAIS-SUOMEN AMMATTIOPISTO NOVIDA, UUSIKAUPUNKI

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:

Lounasaari Niko, Elkiö Jerry, Heikelä Severi, Kanerva Santeri, Metsä-Tokila Aleksi, Rosendahl Ville, Saarinen Sakari, Suntila Jessica, Tuominen Eetu.

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, kokki:

Elo Krista, Laaksonen Janita, Laiho Samu, Panula-Ontto Monica, Siivonen Eemil, Siivonen Tiina, Suominen Sandra, Varjo Helmi, Gustafsson Minttu.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneenasentaja:

Uoti Niko, Iivanainen Severi, Malmikivi Samul, Ruottinen Jarno.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja:

Pursiainen Eemeli

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Arola Tuomas, Blomberg Elmeri, Elonen Jenna, Erholtz Milla, Haverinen Henna, Heino Liisa, Helenius Noora, Hynnä Sanni, Hyyryläinen Joni, Kangas Samuli, Ketola Riina, Koistinen Riina, Konttinen Emma, Konttinen Tiina, Laitinen Jessica, Lehtonen Emilia, Leppänen Helmi, Leivo Ronja, Luotonen Aino, Luukkala Minttu, Majuri Piia, Marttila Tiia, Matinlassi Annika, Mattila Satu, Mäki-Arvela Mirka, Nieminen Anu, Nurminen Helmi, Nikki Sonja, Oksa Emma, Pakarinen Laura, Perälä Niklas, Pirilä Senni, Pitkänen Enni, Polojärvi Paula, Rosenberg Jesse, Saari Sofia, Salminen Anette, Suominen Johanna, Varjo Irene, Villman Osmo, Vuola Iida, Wehman Veera, Zawko Monika.

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja:

Björk Joel, Liimatta Enja, Pietikäinen Santtu, Ritanotko Riku, Rivasto Rasmus, Suomi Eljas, Tapani Roni, Viitamaa Tomi.

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja:

Aaltonen Tero, Busk Topias, Elo Petri, Heikola Teemu, Jalonen Jukka, Lahtonen Janita, Lehtilä Tuomas, Rapo Eetu, Tamminen Tuukka, Äärilä Mikko.

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja:

Juntunen Pete, Ketola Heikki, Laine Marko, Laurén Netta, Niemelä Titina, Rinne Heidi, Takio Ville, Virtanen Säde.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Kemppainen Juuso, Kirjonen Eemeli, Kulmala Mikael, Lahti Eetu, Luotonen Jere, Lännistö Eetu, Mäkelä Jussi-Pekka, Peltola Jere, Peltovirta Aleksi, Päivänsäde Milla, Raitamäki Einari, Raitio Waltteri, Silokivi Tomi, Taskinen Jere, Virtanen Janne-Petteri.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Ahola Julia , Darboe Satu, Grundström Charlotta, Haapsaari Sanna, Henttula Amanda, Iso-Heiko Sanna, Jokela Piia, Jäspilä Sanna, Koskivaara Niina, Kujala Suvi, Kuusisto Marika, Kutila Essi, Laine Juulia, Luoto Heidi, Lähteenmäki Heidi, Myllymaa Sanni, Mäki-Arvela Wilhelmiina, Nieminen Johanna, Paukku Elena, Ranta Salla, Reinikainen Laura, Runola Sonja, Sairanen Johanna, Salin Tero, Salin Valtteri, Seppälä Ilona, Sippel Päivi, Sirviö Jukka, Taiminen Erika, Takala Janette, Varjonen Heidi, Veranen Jemina.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja:

Aitta Joona, Heikola Matias, Jokinen Mikko, Laiho Joona, Lyyra Riku, Piilinen Kristian, Sammalmaa Roope, Terho Joonas, Tuuna Lars, Vainikainen Joel, Valkeinen Nestori, Vilkki Pauli.

LÄNSIRANNIKON KOULUTUS OY WINNOVA (LAITILALAISET, PYHÄRANTALAISET JA UUSIKAUPUNKILAISET VALMISTUNEET)

Pori

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Laakso Roosa, Pyhäranta.

Rauma

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:

Vornanen Joni, Pyhäranta.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja:

Foster Chelsea, Uusikaupunki, Harik Nelly, Laitila, Rantanen Emmareeta, Uusikaupunki.

Kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi:

Hilakari Jolanda, Laitila.

Kone- ja metallialan perustutkinto, koneistaja:

Valpola Santtu, Pyhäranta.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi:

Hustovaara Iiro Aleksi Laitila.

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja:

Välimäki Teemu, Laitila.

Puualan perustutkinto, puuseppä:

Tähkänen Noora, Pyhäranta.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Kiviö Niclas, Laitila.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Virtanen Emilia, Uusikaupunki, Lindström Jasmin, Uusikaupunki, Paukku Iida, Uusikaupunki.

PAASIKIVI-OPISTO

Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto:

Karpiola Julia, Mänttä, Koivunen Julia, Turku, Kokko Oona, Joensuu, Makkonen Heidi, Turku, Moilanen Jenni, Naantali, Pesonen Erica, Turku, Salminen Toni, Turku, Salminen Veera, Raisio, Ylitalo Anniina, Kaarina.

RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ, RASEKO

Ajoneuvoasentaja:

Ekman Julius, Hautamäki Eemeli, Helasmo Jose, Jokela Matias, Kaikkonen Daniel, Kaikkonen Niklas, Kaunela Juho, Kurppa Kristian, Lakkapää Niklas, Lautamäki Juuso, Lehikoinen Pirita, Leinonen Viljami, Lähteenmäki Matias, Läärä Joona, Mäkelä Tomi, Mäkinen Aleksi, Mäkiniemi Erik, Mäntylä Matias, Numminen Jesse, Paakkola Ville, Rautanen Rosa, Saarnilehto Simeon, Santalainen Henri, Stam Patrik, Suonpää Teemu, Tenhu Joni, Toivonen Ville, Tuomi-Nikula Teppo, Vieraankivi Matias, Villa Ville, Vuorinen Aku, Väyrynen Valtteri.

Artesaani, metalli:

Berg Marek, Hannukainen Iiro, Heinonen Saija, Heilimo Jussi, Juopperi Antti, Karjalainen Riska, Keskinen Helena, Koistinen Aki, Kylänpää Olivia, Patronen Pasi, Reijonen Jani.

Artesaani, muinaistekniikka:

Alho Katja, Ermala Yrjänä, Hukkanen Tuija, Hynninen Niko, Kellari Tuomas, Kokkonen Terhi, Koskivaara Ville, Lammi Helena, Lehtinen Henna, Solja Emmi, Uurasmaa Jere-Mies, Viinikka Mona, Vuoristo Kristian.

Artesaani, puu:

Heinonen Miro, Kaiskola Mira, Nykänen Sanna, Oikarinen Jenny, Rasi Henna, Ristolainen Maria, Silén Jukka, Wallenius Joakim.

Artesaani, rakennus:

Lehtinen Juha, Raatikainen Juha.

Artesaani, tekstiili:

Ervasti Johanna, Heikkilä Sanna, Idman Anne, Jäntti Minna, Kauppinen Tiina, Koistinen Sirpa, Kyllönen-Koskelainen Paula, Laitinen Helena, Maila Veera, Niela Emmiina, Reivolahti Ella, Tamm Britt, Valtanen Sirja.

Artesaani, vaatetus:

Aaltonen Elina, Hanttu Kaisa, Hievanen Anna-Stina, Iivanainen Lilja, Jokinen Henna-Mia(kaksoistutkinto), Khorasaninia Negin, Kohtalo Saara, Lahtinen Mira, Lehtinen Anni, Lindell Johanna, Lundgren Linda, Nieminen Kati, Parikka Leevi, Peso Helena, Puisto Joona, Sarapisto Paula, Takala Hanna, Väätäinen Hanna.

Automaatioasentaja:

Antas Niklas, Haltia Henri, Harju Aleksi (kaksoistutkinto), Kaski Lauri (kaksoistutkinto), Kulomäki Artturi, Mäkelä Niklas, Niiniviita Niklas, Nurminen Joel, Salminen Riku, Salonen Santeri, Simelius Iiro, Sjöblom Teemu (kaksoistutkinto), Tervakangas Aleksi, Vesterinen Miska, Välinen Juho, Äijälä Jaakko.

Datanomi:

Aaltonen Alvar, Argillander Valtteri, Helttula Petteri, Härkönen Eetu, Karlsson Teemu, Koskela Oskari, Nyberg Mikko, Rinne Johanna, Saari Jami, Välimaa Jimi.

ICT-asentaja:

Alhonmäki Erik, Arvonen Mikko, Ciszewski Mirko, Katila Joni (kaksoistutkinto), Kujala Rasmus, Mannermaa Miikka, Riihelä Sami, Rinneranta Jesse, Ruopsa Niko, Sinisalo Robin.

Kokki:

Aaltonen Milla, Blumkvist Rene, Hall Nicola, Harttimo Miisa, Haukilahti Jasmin, Heinonen Jenna, Helenius Heidi, Henttula Kira, Hyle Ronja, Järvikuona Cecilia, Kinnunen Jori, Kortelainen Maria, Kottonen Jere, Latvaniemi Arttu, Lehtilä Jasmin, Linden Katariina, Länsipii Kim, Mettala Aaro Artturi, Muurinen Nenna, Niittymäki Linda, Nurmi Jyri, Nyman Riikka, Ojanperä Hannu, Palmroth Kia, Puisto Jonna, Puumalainen Lilli, Päkkilä Juuso, Rosenberg Siret-Sille, Saarinen Jasmin, Saarinen Salla, Salmi Henna, Santalahti Pauliina (kaksoistutkinto), Suominen Mira, Söder Iida-Maria, Taka-Anttila Sauli, Tuokko Juuso, Vesanen Johanna, Veseli Elmir, Vihermaa Aki, Viitala Jani, Äijö Oskari.

Koneistaja:

Aaltonen Aleksi, Kinnunen Kia, Kullberg Ville, Lilja Niklas, Lindeman Jesse, Mulalic Alen, Mäkelä Ari, Oujjigh Hamza, Pinomäki Julius, Salonen Olli (kaksoistutkinto), Tenhu Juho, Truhponen Miro, Virtanen Alpi, Österholm Patrik.

Kunnossapitoasentaja:

Rantala Samu.

Levyseppä-hitsaaja:

Elo Jimmy, Lehikoinen Joona, Memic Muris, Stenroos Juuso, Taipalinen Aleksandria, Viita Henri.

Lähihoitaja, lasten ja nuorten hoito ja kasvatus:

Aalto Kia, Friman Emma, Hakuri Saara, Helminen Maria, Hohtari Hanna, Ikonen Emilia, Kauhanen Tuija Konkola Marianna, Laaksonen Sanna, Lempinen Sanni, Luomala Nea, Majaniemi Silja, Mattila Sami, Mäenpää Janita, Palosaari Oona, Salin Emilia, Salo Janina, Saraste Veera, Sorri Jasmin, Suomalainen Sanna, Uunimäki Salla, Vallin Lauri, Vappula Ella.

Lähihoitaja, mielenterveys- ja päihdetyö:

Ajo Mikael, Artiola Karoliina, Carlsson Aleksi, Hiltunen Emil, Jaamalahti Anniina, Kaila Salla, Kalkela Marjo, Kallio Karri, Kankare Tessa, Karttunen Antti, Kattai Eda, Koikkalainen Henni, Kokkonen Tiia, Käkönen Jani, Laaksonen Susanna, Leimala Maria, Leppänen Ona, Nieminen Nina, Päkkilä Suvi, Santapakka Janina Suominen Heidi, Suovuori Anni, Tiainen Sanni, Tuomi Erja, Veijonen Petteri, Voitto Tinja.

Lähihoitaja, vanhustyö:

Keitaanranta Saija, Oikarainen Terho, Pankkio Henna, Pelkonen Anne, Saikkonen Mia, Silla Liis, Teljas-Michelsson Virpi, Vuori Roosa.

Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito:

Aalto Veera, Aho Nina, Ahti Joanna, Antinkaapo Salla, Broberg Christianet, Jalonen Marika, Kadric Maida, Kannisto Iida, Laatikainen Tia, Lehtinen Roosa, Li Venla, Montonen Kati, Oikarinen Jenny, Oksanen Carita, Orte Joona, Pohjonen Maria, Rantonen Johanna, Rautiainen Joonas, Riikonen Heli, Ruusiala Noora, Salmi Jenna, Salonen Jonna, Ståhle Sofia, Tuominen Eero, Tähtinen Eveliina, Vidgren Juha, Virtamo Katja, Virtanen Samuli, Ylismäki Noora.

Merkonomi:

Abdullahi Abdihanad, Ahkera Alex, Andersson Ville, Beg Alexandra, Ben Salem Monja, Cimilji Alberina, Ebrahimi Azad, Foric Azra, Franck Meri, Haanperä Niko, Haarala Riina (kaksoistutkinto), Hannuksela Sakarias, Harju Jenni (kaksoistutkinto), Heikelä Rene, Heikkilä Senni, Heino Emilia, Hämäläinen Juulia, Iivonen Jenna-Maria, Jaakkola Iida, Jaakkola Sanni, Jalonen Eevi (kaksoistutkinto), Jalonen Tommi, Jatta Binta, Kaciku Leutrin, Kansa Noora, Ketonen Emma, Koskinen Riku, Koskinen Tony, Kulma Marianne, Kunttu Eemeli, Kustonen Eevertti, Kärkkäinen Pauli, Laakso Ida, Laaksonen Anton, Lahdenperä Saara (kaksoistutkinto), Lahtinen Lassi, Laine Lotta, Lakka Jenne (kaksoistutkinto), Lehto Janne, Lehtonen Erkka, Lehtonen Jimi, Lindblom Karoliina, Makkonen Laura, Menkovic Mirela, Meriluoto Rolle, Mild Joni, Mulalic Amir, Mustajärvi Marika, Niemi Aleksi, Nurminen Joakim, Nurminen Viljami, Nyman Linda, Palo Väinö, Rantanen Satu, Rautiainen Niilo, Risku Lauri, Saari Iina, Saarinen Tea-Maria, Salin Julia, Sandell Julie, Selmani Abetare, Seppä Heidi, Seppälä Jenna, Simelius Eero, Simolin Patrick, Sinanbegovic Adeleta, Sinanbegovic Amra, Sipponen Samu, Tamminen Tiia (kaksoistutkinto), Uotila Eemeli, Uitto Antti (kaksoistutkinto), Uppa Alex, Vahtera Miska, Valo Heikki, Virta Jemina, Virtanen Jenna, Yöntilä Anton.

Merkonomi, ylioppilaspohjainen:

Engdahl Mari, Järviö Mikko, Kivinen Juuli, Laiho Nora, Lehtimäki Joonas, Lehtonen Tiina-Mari, Mannonen Katri, Nyman Jasmin, Rantala Saara, Runola Juulia, Toiminen Emmi, Vuorinen Nea.

Talonrakentaja:

Abduqadir Ali Abdifitaah, Anttila Antton, Dibrani Bekim, Helala Akseli, Hongisto Elias, Huskic Nermin, Jokinen Juuso, Juntunen Reko, Karppinen Sakari, Koskelainen Eemeli, Lindström Erik, Pihlajavesi Väinö, Rekola Oskari, Saastamoinen Eemeli, Sahlberg Kristian, Salmensuu Hannes, Santalainen Lauri, Söderholm Mikael, Toivonen Jesse, Veräjänkorva Henri.

SALON SEUDUN AMMATTIOPISTO

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:

Aalto Matias, Marttila, Bugujevci Samet, Turku, Gashi Albert, Salo, Grönroos Mikke, Salo, Haapanen Jere, Salo, Hacklin Toni, Koski tl, Hahko Tero, Koski tl, Hyväkkä Matias, Somero, Juuse Eemil, Koski tl, Kankaanpää Kari, Marttila, Kivioja Eetu, Salo, Kosonen Kasperi, Salo, Kullanmäki Onni, Koski tl, Laukkanen Jarno, Salo, Leino Topi, Koski tl, Leinonen Kalle, Somero, Mikola Antti, Koski tl, Mäkelä Elias, Marttila, Nissinen Matti, Salo, Numminen Tuomas, Marttila, Pajuniitty Jasu, Somero, Pelto-Lampola Eemeli, Somero, Salonen Juuso, Somero, Sorvari Joni, Salo, Tolvi Juho, Somero, Uusitalo Jere, Salo, Wahlsten Santeri, Kemiönsaari, Voutilainen Antti, Salo, Vuotila Samuli, Marttila, Ylä-Kotola Alex, Salo.

Autoalan perustutkinto, autokorinkorjaaja:

Blomqvist Jyrki, Kaarina, Frilander Jesse, Salo, Karimo Joonas, Salo, Kivirasi Santeri, Somero, Liukkonen Jan-Samuel, Salo, Nummela Ville, Koski tl, Santasaari Verneri, Salo, Vainio Henri, Salo.

Hiusalan perustutkinto, parturi-kampaaja:

Heinonen Jenna, Salo, Heinonen Vilma, Salo, Hermansson Rosa, Turku, Hirvesoo Keiti, Salo, Hongisto Päivi, Marttila, Järvik Hele-Riin, Salo, Knappsberg Janina, Salo, Kokkonen Elina, Salo, Kostiander Jenita, Somero, Koukka Susanna, Salo, Kujanpää Elli, Somero, Lahti Henna, Salo, Lahti Liisa, Salo, Lahti Milla, Turku, Lehto Kira, Kaarina, Myllys Inka, Somero, Nevecherova Elena, Salo, Riiali Hilla, Lohja, Siliämaa Camilla, Salo, Silvo Mirka, Salo, Ström Tea, Raasepori.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki:

Aaltonen Ronja, Salo, Aarnio Juuso, Salo, Aittala Mikko, Salo, Anttila Sini, Sauvo, Hellén Sini, Raasepori, Huittinen Martta, Salo, Juusti Anni, Paimio, Järvi Miko, Salo, Kallio Jonna, Siuntio, Kivelä Jani, Salo, Kivi Katariina, Salo, Koskinen Ville, Salo, Laine Henri, Somero, Lehtoranta Tommi, Salo, Lindblom Santeri, Salo, Lottonen Taija, Salo, Niemi Isa, Salo, Nieminen Marika, Salo, Pomppu Jenna, Somero, Raimi Emilia, Salo, Salenius Jesse, Salo, Salmi Janne, Somero, Tuominen Vertti, Salo, Veikkolin Alina, Salo, Vilander Sofia, Salo.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija:

Laine Kare, Salo, Lehto Jenni, Raasepori, Nesterova Luiza, Salo, Noibut Sasina, Salo, Rekkaro Ranno, Kemiönsaari, Simola Sina, Salo.

Kone- ja metallialan perustutkinto, kunnossapitoasentaja:

Helenius Juho, Salo, Henttinen Olli-Pekka, Salo, Laine Miska, Salo, Lehtinen Oskari, Somero, Lintula Eetu, Somero.

Kone- ja metallialan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Hyytiäinen Tommi, Somero, Kovalainen Miro, Salo, Launiainen Pasi, Salo, Roppsfeldt Jere, Salo, Soonik Jan, Salo, Tamminen Juho, Salo, Åkerblom Aatu, Salo.

Käsi- ja taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani: Aho Johanna, Salo, Anttila Jere, Salo, Berg Matias, Turku, Böhme Carmen, Turku, Fagerström Annika, Salo, Harju Anniina, Salo, Hartikainen Reetta, Salo, Haverinen Sini-Inari, Lohja, Ikäläinen Teo, Salo, Jokinen Katarina, Turku, Järvinen Siiri, Salo, Kallonen Jenna, Helsinki, Karvinen Pauliina, Salo, Kataja Jyri, Salo, Kivi Ella, Lohja, Kiviniemi Anna, Turku, Koivulehto Essi, Helsinki, Koponen Viivi, Salo, Koskinen Veena, Salo, Kotro Julia, Somero, Kuusisto Ronja, Salo, Köykkä Julia, Helsinki, Laamanen Nuutti, Salo, Laine Miia, Raisio, Laine Reija, Salo, Lakanen Suvi, Salo, Lindholm Aija, Salo, Lindholm Laura, Salo, Lindholm Sanna, Salo, Löf Janina, Salo, Nieminen Noora, Salo, Nilsson Erja, Salo, Nummila-Salomäki Riia, Karkkila, Panu Kaisu, Salo, Parviainen Mari, Salo, Pitkänen Johan, Salo, Postareff Miili, Turku, Pulkkinen Valtteri, Salo, Raininko Sofia, Lieto, Riikonen Assi, Salo, Roe Hannah, Salo, Sainio Camilla, Salo, Sainio Jenniina, Raisio, Shamaletdin Hanna, Turku, Säde Onni, Raasepori, Särkkä Mariel, Salo, Tammi Noora, Somero, Tammi Olga, Salo, Teperi Leena, Salo, Uotila Katri, Somero, Uusitupa Tytti, Marttila, Wappula Annika, Salo, Varjoranta Karita, Turku, Vartiainen Maria, Lieto, Virta Henna, Salo, Vuoriranta Enni, Salo, Ylihaavisto Elina, Salo, Yöntilä Liina, Paimio.

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi: Andersson Pyry, Somero, Bushi Arbnora, Kerava, Haapanen Jouni, Lieto, Hajdini Nurita, Salo, Heino Kim, Salo, Helenius Niklas, Salo, Hulvela Johanna, Salo, Ketola Onni, Salo, Kokkonen Meri, Raasepori, Koski Nea, Salo, Lehtinen Pasi, Salo, Lehto Emmi, Salo, Leontieva Lidia, Salo, Lietzen Nicolas, Salo, Mannonen Nico, Salo, Mykkänen Jenina, Salo, Niinistö Juhana, Salo, Nummila Mikko, Salo, Oja Sarita, Salo, Olkkola Linda, Salo, Paukkeri Roni, Salo, Pekkala Matias, Salo, Pohjola Emilia, Salo, Porko Sanna, Salo, Rantanen Krista, Salo, Rynty Valeriya, Salo, Salomaa Riku, Salo, Smelko Vladislav, Turku, Solas Suvi, Salo, Suursuo Jessica, Turku, Tolonen Daniel, Salo, Vainio Alex, Paimio, Valtari Vilma, Salo, Viisanen William, Salo, Virta Titta, Salo, Virtanen Katariina, Salo, Voitevych Tamara, Kemiönsaari.

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja: Ahlqvist Atte, Salo, Alanne Jan, Kemiönsaari, Alanto Niko, Salo, Anttonen Miso, Somero, Elo Jarkko, Salo, Fagerholm Olli-Veikka, Salo, Jokiniemi Ilkka, Somero, Kasvinen Jarkko, Somero, Kivimäki Miikka, Salo, Kokko Joonas, Salo, Kovanen Matias, Salo, Laukonlinna Robin, Salo, Niemi Daniel, Salo, Pekola Samuel, Salo, Pelkonen Janni, Salo, Proskin Stiiven, Kemiönsaari, Pärtelson Ranel, Salo, Reunanen Juha, Salo, Shaqiri Eroid, Salo, Tossavainen Sami, Salo, Virolainen Jari, Somero.

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari: Haapaniemi Janniina, Salo, Hiirola Kirsi, Salo, Honkakoski Saija, Salo, Kanto Mira, Salo, Kauha Joonas, Somero, Klemelä Oona, Somero, Knaapi Reetta, Somero, Koski Salla, Somero, Kostet Elia, Salo, Laakio Maija, Salo, Leino Niko, Salo, Liman Petra, Salo, Tsernov Mari, Salo, Tulva Susanna, Salo, Tuominen Taru, Salo

Puualan perustutkinto, puuseppä: Siekkinen Niko, Turku

Rakennusalan perustutkinto, maarakennuskoneenkuljettaja: Ali-Alha Markus, Lohja, Grönroos Jan, Salo, Heikkinen Aleksi, Salo, Heino Markus, Salo, Isomäki Riky, Paimio, Kakko Kalle, Salo, Lahti Aleksi, Somero, Niemi Mikael, Salo, Nieminen Leevi, Salo, Partanen Aleksi, Salo, Pirttilahti Joonas, Somero, Rantanen Benjamin, Salo, Rinne Henri, Sauvo, Rusi Juhani, Lieto, Virtanen Niko, Salo, Vossi Niko, Turku.

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Autio Lari, Salo, Grönberg Kimi, Salo, Gustafsson Niilo, Salo, Heino Jonni, Salo, Heinonen Niklas, Salo, Henriksson Niklas, Somero, Hietamäki Mikael, Paimio, Isoniemi Akseli, Salo, Kareinen Joona, Salo, Kataja Jere, Turku, Knape Miro, Somero, Kuivala Markus, Salo, Kujanpää Anssi, Salo, Kurppa Mikael, Salo, Kärkkäinen Antti, Salo, Laiho Eemeli, Salo, Lehti Fanny, Salo, Mustakallio Henri, Salo, Nordström Ossi, Salo, Oksanen Aleksi, Salo, Parviainen Taneli, Salo, Pitkänen Karri, Salo, Rihma Tabrel, Salo, Saari Joose, Salo, Siimes Jere-Patrik, Salo, Sjöberg Matias, Somero, Särkkä Patrik, Salo, Tenkanen Tuomas, Salo, Tuovinen Tuukka, Salo, Vienola Valtteri, Salo, Virtanen Kalle, Somero, Åberg Aatu, Salo.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja: Arvola Anni, Salo, Backman Henni, Orimattila, Enberg Laura, Raasepori, Grönfors-Zitron Helena, Salo, Hakala Sofia, Salo, Halttunen Ari, Salo, Honkala Juuso, Salo, Hörkkö Erika, Turku, Jalava Miia, Salo, Järvinen Alina, Salo, Järvinen Kirsi, Somero, Karjalainen Sini, Salo, Kaski Milla, Aura, Kavén Rosa, Salo, Kerminen Rikhard, Salo, Ketola Johanna, Paimio, Koivunen Janina, Salo, Koivuniemi Juliaana, Salo, Kreula Noora, Salo, Kuhlberg Pinja, Salo, Kujanpää Eveliina, Marttila, Kullberg Nea, Salo, Kuusela Jenna, Paimio, Kylä-Heiko Valtteri, Salo, Lehti Jasmin, Salo, Lehtonen Mari, Marttila, Leppäkoski Saila, Salo, Lietzén Veronica, Salo, Liimatainen Eveliina, Salo, Liimatainen Tuomas, Salo, Lindström Aleksi, Salo, Lottonen Emma, Paimio, Luosujärvi Sanni, Hanko, Manelius Annika, Salo, Meronen Nelli, Salo, Mikkonen Niko, Salo, Mäki Nella, Somero, Mäkinen Luukas, Salo, Niemi Noora, Salo, Nisukangas Jasmin, Salo, Nummenpää Elli-Noora, Paimio, Nurkse Juuso, Salo, Paavola Kalle, Salo, Partanen Emilia, Salo, Pellikka Janette, Salo, Peltonen Miia, Salo, Pyykkö Vilma, Somero, Pyörre Iida, Somero, Rashica Riad, Salo, Rautio Evelina, Salo, Renvall Iida, Salo, Rietz Janita, Somero, Saarinen Kristen, Paimio, Salmi Erika, Salo, Salmi Krista, Salo, Salomaa Joona, Salo, Siltala Emma, Salo, Suontausta Enni, Salo, Tamminen Pipsa, Salo, Terkola Tanja, Somero, Toffela Niklas, Helsinki, Tuomarmäki Julia, Marttila, Tuomi Minja, Sauvo, Tuominen Mikaela, Salo, Valaskari Ella, Salo, Westman Iris, Salo, Vihiniemi Sanna, Salo, Virta Sara, Salo, Virtanen Elina, Salo.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, automaatioasentaja: Alsila Anton, Paimio, Fareghi Adrin, Salo, Heinonen Niko, Salo, Korte Jere, Paimio, Laiho Teemu, Salo, Laihoranta Petteri, Salo, Lehto Markus, Salo, Parviainen Elina, Salo, Rannikko Leevi, Salo, Saarinen Johannes, Paimio, Seilo Elias, Paimio, Suominen Jussi, Salo, Väinämö Niko, Salo.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentaja: Aarnio Oskari, Salo, Auranen Oskari, Salo, Bamberg Oskari, Salo, Heinonen Ville, Salo, Kiuru Reetta-Kaisa, Salo, Landén Leevi, Salo, Lehtinen Petri, Paimio, Mäkinen Eetu, Koski tl, Nikkanen Juho, Salo, Pakola Saku, Salo, Paulamäki Arttu, Salo, Pulkkinen Santtu, Salo, Veikkolainen Tomi, Salo.

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Gråsten Aapo, Salo, Hallikainen Oiva, Salo, Heikkilä Henri, Salo, Häkkinen Nikolas, Sauvo, Kontio Juho, Salo, Leino Juho, Salo, Lindén Teemu, Salo, Mannström Lauri, Salo, Määttänen Lassi, Salo, Nurmi Miska, Salo, Rantanen Erika, Salo, Sihvonen Juuso-Petteri, Salo

Teknisen suunnittelun perustutkinto, suunnitteluassistentti: Gustavson Daniel, Turku, Heinilä Matias, Salo, Pihkanen Jasmin, Paimio, Salomäki Kalle, Karkkila, Tenhunen Jani, Salo.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, elektroniikka-asentaja: Aho Aleksi, Salo, Heikkola Iiro, Salo, Kauppinen Haridas, Somero, Kevo Juuso, Turku, Leppiaho Samuel, Salo, Rantanen Christian, Salo.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, ICT-asentaja: Elo Santeri, Salo, Elonen Kalle, Salo, Haimila Juho, Salo, Happo Santeri, Salo, Koskinen Juho, Paimio, Kreen Kevin, Salo, Lehtinen Oskari, Salo, Merivirta Miska, Salo, Peltonen Jani, Salo, Porko Tomi, Salo, Rahikainen Jonas, Raasepori, Rantanen Lassi, Salo, Salminen Henri, Lieto, Siikanen Jere J, Salo, Särkiniemi Ossi, Paimio, Tiensuu Ville, Turku, Tieranta Matias, Salo, Virtanen Miro, Salo

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi: Aalto Henri, Salo, Ahokas Emilia, Salo, Ahonpää Tuomas, Salo, Haakanen Juuso, Salo, Halinen Santeri, Salo, Hernandez Eetu, Paimio, Ihalin Riku, Paimio, Kallio Joonas, Paimio, Kangaskorte Antti, Salo, Laaksonen Micke, Salo, Mattila Petteri, Salo, Merivuori Mirko, Paimio, Mikkola Teemu, Somero, Näykki Alarik, Somero, Oikelmus Henrik, Salo, Rantalaiho Jere, Salo, Savela Ilari, Salo, Silver Miika, Salo, Tuomi Jerry, Salo, Vuorikoski Waltteri, Salo.

TURUN AIKUISKOULUTUSKESKUS

Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja:

Järviö Samuli, Turku, Kadric Senida, Tuzla, Kuisma Veikka, Turku, Larva Karoliina, Turku, Lehtsaar Andrus, Kemiönsaari, Liuko Aino, Raisio, Miettinen Henrik, Naantali, Ojala Linda, Haapajärvi, Riski Jeremias, Turku, Seppä Virpi, Punkalaidun, Sipponen Linda, Turku, Virtanen Julius, Turku.

TURUN AMMATTI-INSTITUUTTI

Autoalan perustutkinto:

Ahmed Abdirisak, Anttalainen Roope, Hagner Valtteri, Heinonen Ari, Holmberg Santeri, Holmroos Patrik, Hommonen Jere, Isokyykö Aleksi, Jalonen Aku, Karelius Aleksi, Kavon Robert, Keskinen Otto, Kivelä Kalle, Kivisild Artur, Kullmann Kevin, Kulmala Jesse, Kuosmanen Väinö, Kurki Eemeli, Laaksonen Anttoni, Laaksonen Valtteri, Lahtivuori Jonas, Laine Sami, Lehtinen Samuli, Leimala Jere, Liukkonen Esa, Lundgren Niklas, Martineero Miikka, Merimaa Joel, Mikola Tuomas, Mylly Jere, Mäenpää Miika, Mäki Taneli, Ojala Jere, Oksanen Jani, Ollila Atte, Oxman Niko, Palani Mohammad, Puhakka Jyri, Rauhala Valtteri, Rensujeff Henri, Riikonen Patrik, Ränttilä Olli, Sario Juuso, Sariola Joonas, Saurus Antton, Sirén Oskar, Taipale Teemu, Tammi Lassi, Tuominen Markus, Valtere Joona, Virta Petteri, Voutilainen Timi, Väisänen Toni, Välinen Arttu.

Logistiikan perustutkinto:

Aaltonen Jere, Ahola Oskari, Airikka Jerry, Arvio Antti, Hautala Santeri, Heikinaho Jonni, Heino Sami, Jalonen Arttu, Jalonen Ossi, Jokela Eeli, Järvi Niki, Kopola Dan, Korbelainen Daniel, Lahti Jere, Lehtonen Joonas, Lukander Jonas, Manninen Eetu, Moilanen Markus, Myllylä Santeri, Palani Ako, Pirinen Jesse, Prisjaznjuk Artturi, Rautio Valtteri, Ristolainen Matias, Ritamäki Niklas, Salminen Juuso, Salomaja Jimi, Simojoki Otto, Sipilä Juho, Sjöroos Eemeli, Sorsa Ville, Suominen Niko, Söderholm Patrick, Valtonen Kasperi, Valtonen Milena, Viitanen Aleksi, Virolainen Iiro, Vuolle Kalle.

Kone- ja metallialan perustutkinto:

Heimoranta Lassi, Hyttinen Tony, Jamil Qader Blend, Karlsson Patrik, Khamkaisorn Chatuphong, Korhonen Janne, Laamanen Lauri, Laine Jan-Eerik, Marttila Silas, Lindeman Tony, Mustonen Markus, Najeeb Bassam Osama, Reuna Ville, Romppanen Walt-Keni, Säde Otso, Tauk Tõnis, Yousif Mohamed Ibrahim Sanad.

Talotekniikan perustutkinto:

Eddaifi Edi, Frisk Oscar, Gmeiner Tatu, Haakana Jere, Haapakorva Mikael, Haapalainen Aku, Hadzic Adnan, Hagert Ronny, Hannula Patrik, Heinonen Oskari, Hietala Olli, Huhtamäki Jesse, Jaako Anttimatti, Jokela Olli, Karlsson-Parra Vilhelm, Kaunissaari Jonatan, Keskinen Saska, Koistinen Verneri, Koivula Tomi, Korpelainen Olli, Kosonen Teemu, Kyllönen Joonas, Kylmänen Miikka, Laaksonen Jasu, Leandersson Samuel, Lönnqvist Niklas, Löytöläinen Juuso, Niekka Tatu, Niemelä Aatu, Nyholm Samuel, Prami Nico, Päiviö Frans, Ratia Jonne, Ritoniemi Asseri, Rosenlund Valtteri, Salminen Eetu, Santaniemi Otto, Savilampi Jani, Siltala Aku, Simola Joni, Sintonen Julius, Stenman Joel, Talja Joonas, Tamminen Jimmy, Tiitinen Santeri, Tuomi Roope, Vakkamaa Juuso, Vuolle Henry, Väinölä Risto.

Maanmittausalan perustutkinto:

Ahmad Shahin, Heikkilä Johannes, Itäkylä Anttoni, Kaskinen Kimmo, Kujala Markus, Laine Rosanna, Larm Jere, Leppänen Joonas, Liukkonen Jussi, Muikkula Miska, Oikarinen Matti, Simola Eetu, Sysinoro Janne, Viitasalo Nea, Vähä-Piikkiö Tuomas.

Puualan perustutkinto:

Aaltonen Kirsi, Hintsala Aleksi, Julin Robert, Kivinen Sanni, Koskinen Jori, Länsikylä Kasper, Nieminen Willy, Pahtela Sofia, Palani Diako, Rahkonen Matias, Rintalahti Arttu, Seppänen Johan, Virtanen Tuuli, Warsame Isman Hashi.

Rakennusalan perustutkinto:

Ahde Alec, Asikainen Anton, Ayoub Omar Awat, Forsgren Joona, Grönvall Aki, Hakala Miro, Halili Arlind, Harlamow Mika, Heikkinen Jake, Heino Otso, Hellman Niko, Joutsa Kristian, Järvenpää Jarkko, Kajanoja Alex, Kallonen Aki, Kantoluoto Juho, Karonen Niko, Knuutila Onni, Kuusikorpi Patrick, Lahtonen Jere, Lehtinen Janne, Lehtovuori Neela, Louhi Julia, Majuri Lauri, Maunu Atte, Mäki Teemu, Möykky Matias, Rantanen Wille, Rezai Mahdi, Rosengren Tuomo, Salminen Roope, Savolainen Kalle, Söderström Alex, Tuominen Kaapro, Warsame Hirsi Ahmed, Östlund Eero.

Elintarvikealan perustutkinto:

Allen Rebecca, Arte Jasmin, Haidari Saida, Isberg Natacha, Javanainen Johanna, Kananen Katja, Kansanen Milja, Kivinen Emmi, Leppänen Ellinoora, Mäkinen Wäinö, Paakkonen Milla, Paananen Pauliina, Pitkänen Emma, Pöllänen Ville, Raikaa Ronja, Saarinen Heidi, Salonen Sara, Siltanen Noora, Sipponen Jenna, Turja Anniina, Tähti Kiira, Vahtera Karri, Virtanen Milla, Välimäki Ville, Zhang Chaoyu.

Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto:

Abdullah Soroor, Finnholm Tessa, Hyppönen Lumianna, Jokinen Nea, Kallionpää Merina, Kiigemägi Maria, Laine Sanna, Lamminen Laura, Lappalainen Mia, Malinen Veera, Martti Oona, Nykänen Emma, Paasonen Kia, Rebonen Veronika, Reilimo Henna, Suvanto Jenna, Vilén Sari, Öberg Sari.

Hiusalan perustutkinto:

Aalto Johanna, Aaltonen Jenna, Aaltonen Jenna-Mari, Heino Anniina, Helenius Heidi, Hodzic Alisa, Jalava Iines, Kankkunen Eveliina, Karm Kerli, Kauppi Ella, Koskinen Viivi, Kuutti Iina, Leino Nico, Lindfors Anni, Neeme Janet, Ngo An, Nummela Laura, Rainti Eveliina, Saarela Tuuli, Saarinen Jenniina, Vatanen Nona, Üts Kristiin, Örling Suvi.

Kauneudenhoitoalan perustutkinto:

Ahti Anniina, Elo Oona, Karlsson Peppi, Kiiski Elisa, Kivirauma Noora, Kristiansson Sonja, Lehtola Jenna, Malinen Ella, Merisaari Minttu, Paavola Heidi, Seivästö Sini, Siivonen Elisa, Vahedi Moghaddam Maryam.

Hotelli-, ravintola-ja catering-alan perustutkinto:

Aalto Emma, Al Azaizeh Shahd, Antikainen Aleksi, Anttila Saana, Armassalo Gamo, Asplund Julia, Axelsson Alice, Degerman Nenna, Eskola Katariina, Goldberg Dany, Hakulinen Eetu, Hallikainen Aada, Honkanen Nico, Huuhka Eetu, Huunonen Sanni, Karinen Aleksi, Karinsivu Jesse, Kauppinen Jasmin, Kettunen Jonne, Kirjonen Miro, Kolu Kia, Koskinen Markus, Kuusikoski Inka, Laaksonen Werneri, Lam Kenny, Lehmuskari Nea, Lehtilä Laura, Liukkonen Taneli, Lundberg Leonardo, Nikkanen Sanni, Nikko Sampo, Nygren Benjamin, Nyppynen Henna, Pahikkala Ella, Patrakka Jenni, Pellikka Anttoni, Peltola Linda, Peräkylä Anni, Rautiainen Laura, Ruusunen Ninni, Salla Henna, Salminen Aleksi, Savolainen Eetu, Sundholm Martin, Tenhunen Keni, Truong Hung, Uttula Johanna, Vihervirta Viivi, Villman Marika, Vähätalo Severi.

Liiketalouden perustutkinto:

Aaltonen Jonne, Abdi Juusuf, Ahanen Annariina, Ahlroos Stiina, Ainasoja Veera, Ali Hodan, Alitalo Johannes, Antikainen Jaakko, Anttalainen Samuli, Ben Salem Nora, Cederkvist Michelle, Ekholm Oona, Elo Nea, Elomaa Eemeli, Erhomaa Jani, Eskola Tino, Fagerlund Oscar, Forss Aino, Hajrullahi Besart, Heikkinen Ulla, Heikonen Lassi, Helanen Mirka, Helin Marianne, Helle Titi, Helola Tiina, Hiittola Kalle, Holmberg Markus, Huttunen Jasmin, Ivanova Alexandra, Jakupovic Amela, Jalava Sasithorn, Juhola Jere, Jumisko Jesper, Junkki Sanni, Jylhälahti Markus, Jälkö Onni, Kallio Roope, Kanasaar Taavi, Karlsson Daniel, Karvonen Essi, Keränen Vilja, Kiiski Veera, Kinnunen Salla, Kiskonen Jami, Kivelä Riku, Kivilä Inka, Koivisto Nenna, Koivisto Vera, Koivurinta Carla, Koli Jasmin, Konttila Niklas, Kopra Jermu, Kortesmaa Kristian, Kulmala Rea, Kumanto Artturi, Kuula Sofia, Kuusisto Roope, Kyyriäinen Camilla, Laaksonen Jake, Laaksonen Jenna, Laiho Waltteri, Laitinen Jaakko, Lammela Eero, Latonen Joakim, Lehtilä Nenna, Lehtinen Tommi, Lehtonen Niilo, Lehtovaara Maija, Leppäniemi Riku, Lieskivi Lari, Liinanotko Lauri, Lindholm Sonja, Lindqvist Annina, Lindström Teemu, Lithonius Frans, Majava Juuli, Mantaev Ibragim, Martineero Aatu-Akseli, Mastokangas Mikael, Mattila Jenny, Messo Sanna, Mohammadnajad Kamal, Moilanen Mikael, Montonen Alina, Mäkelä Matias, Niemi Eetu, Niemi Timna, Nummela Saana, Nummenmaa Osku, Nuorikkala Annami, Nurmi Markus, Nyuganen Ilya, Paasikivi Otto, Paju Aino, Paloposki Tia, Partala Kia, Pekkonen Kerry, Pihajoki Saija, Rahkonen Milla, Rapo Vilma, Raunela Ville, Rekik Emilia, Roine Casandra, Rostedt Jerome, Räsänen Viivi, Saario Julius, Sadiku Anduena, Saviranta Janina, Schrey Elena, Sirén Tino, Siro Mika, Suoniemi Atte, Suvanto Rasmus, Tulla Hannes, Tuominen Tomi, Tähtinen Jenny, Vaahtera Joona, Wahlbäck Riikka, Vapaavuori Kia, Varjonen Markus, Wass Touko, Vehmanen Janita, Venho Anu, Viitala Vilma, Viitanen Mark, Virtanen Esko, Virtanen Valtteri, Vähä-Parri Santeri, Äijälä Eveliina.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto:

Haapsaari Eemil, Järvinen Juho, Kauppila Eljas, Kemppi Onni, Koskinen Arttu, Laine Kalle, Lehtilä Juuso, Nurmi Tuomas, Oksanen Jere, Pajunen Oskari, Sandholm Sini-Tuulia, Silén Niko, Toivanen Tatu, Tuomilehto Aleksi, Uusitalo Anton, Viljanen Tomi, Virtanen Julius.

Grundexamien inom företagsekonomi:

Bergman Sebastian, Fjällström Linnéa, Hellberg Zakaria, Irmola Axel, Jalonen Wilperi, Javanainen Tomas, Kymäläinen Atte, Lindberg Joanna, Lindström Casimir, Mattsson Ingrid, Niemelä Jonne, Salmi Viktor, Salmivirta Aaron, Tunturi Joel, Ulfstedt Fredrik, Weckroth Casandra.

Grundexamien i informations- och kommunikationsteknik:

Hägglund Benjamin, Granström Ken, Heiskanen Adrian, Holmberg Joel, Leskelä William, Nurmi Rami, Paasio Henri.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto:

Aaltonen Janita, Aaltonen Jemina, Ahmadi Faeza, Ailio Ida, Castrén Johan, Egag Jaweria, Elonen Jenna, Erhomaa Henna, Eskonniemi Miia, Florea Maria, Färm Julia, Grönberg Olivia, Haapamäki Tiina, Haapsaari Emilia, Haataja Sini-Tuulia, Hakala Petra, Hakkarainen Laura, Hallikas Laura, Hartikainen Inkeri, Heimo Anni, Hiltunen Sonja, Hinkkanen Laura, Huhtala Laura, Hynynen Nea, Immonen Minja, Joensuu Venla, Järmälä Tatu, Kakko Tiia, Kannisto Iida, , Kaukonen Janette, Kauppinen Heta, Keihäs Joanna, Kemppainen Mira, Kiikola Emmi, Kilpinen Jenni, Kojonen Sonja, Kopponen Aleks, Korpinen Mirka, Koskinen Elli, Kotiniemi Kreeta, Laakso Julia, Laakso Oona, Lahtinen Kaisa, Lahtovaara Hanna, Laine Joonas, Laine Kerttu, Laine Laura, Laine Sanni, Lampinen Nea, Lehenberg Jenny, Lehtinen Miriam, Lehto Jenna, Lehtonen Essi, Lehtonen Mirva, Lehtonen Noora, Lehtonen Salli, Leinonen Emilia, Leskinen Päivi, Levonperä Maria, Lidman Nea, Luoto Ida, Luukkonen Fanny, Mahkonen Tania, Majatie Aino, Mansner Mikaela, Merivirta Santtu, Metsistö Aino, Metsähonkala Santeri, Mikola Susanna, Mustonen Anni, Mäkinen Essi, Männikkö Emilia, Niemelä Riku, Nieminen Senni, Nyberg Kaisa, Ojala Vili, Olin Juulia, Oras Julia, Paavola Katariina, Palani Ilham, Palonen Sofia, Pehkonen Hanna, Peltonen Anni, Raatikainen Anniina, Rantanen Emma, Rantanen Jenna, Rantanen Tessi, Reinikainen Matilda, Reivonen Wilma, Remes Isabel, Riiali Ella, Ristimäki Elina, Ronkainen Roosa, Salman Nebai, Salminen Heidi, Sandberg Jonna, Santanen Jessika, Seppälä Heidi, Sjöblom Lina, Sjöström Miisa, Skog Patricia, Sorvisto Essi, Suo Meeri, Suojanen Saara, Sylejmani Blenda, Tarin Ronja, Teräntö Hilma, Tiihonen Ella, Tolvanen Roosa, Turunen Sade, Tähti Nina, Wahala Jonna, Valkamo Eemeli, Venäläinen Matilda, Wester Ida, Viemerö Veera, Virtanen Elli, Vuori Santeri, Vuori Tiija, Väihkönen Oona.

Lääkealan perustutkinto:

Al-Janabi Benin, Asibol Esra, Berisha Muhamet, Haka Milja, Haskolak Araz, Hirvonen Jaakko, Koski Anna, Lehtonen Alina, Leskinen Maija, Lindberg Tom, Mahamed Mona Abdi, Mikkola Meri, Mullonen Lenita, Nahkala Mari, Nurmi Celinda, Rantanen Heta, Ryzhenkova Alisa, Sadiku Adriana, Vuorinen Sanni-Anni, Yilmaz Betül, Yousif Mohamed.

Laboratorioalan perustutkinto:

Abdullahi Naimo Muhiadin, Mahamuud Fardowso Abshir, Patrakka Heini, Puustinen Jake, Rantala Jaakko, Romo Alex, Ruohomäki Jarno, Sjögren Salla, Spring Annina, Tabji Adnan, Virtanen Maiju, Yuonis Hassan Zamavand.

Painoviestinnän perustutkinto:

Garnes Loren, Kastemaa Hilma, Kokko Olli, Lehtonen Niko, Mankinen Axel, Nuutinen Emmi, Sipilä Milja, Sipilä Venla, Tauriainen Reetta, Turja Mimosa, Vanhatalo Valtteri, Vapaaoksa Lauri, Viitanen Oona.

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto:

Aarnitie Sami, Airio Kalle, Aittala Miikka, Alander Matias, Al Kaleedy Haider, Antikainen Jonne, Asikainen Reijo, Broberg Carel, Butuzov Jaakko, Demasör Miikka Daniel, Eltonen Miikka, Engblom Jami, Fagerlund Jan, Haavisto Ville, Heinonen Jarkko, Heikkinen Ville, Heljander Henri, Herttolin Niko, Hongisto Mikko, Honkanen Santeri, Hosseini Noorullah, Hurula Aleksi, Iljala Antti, Joao Roland, Johansson Kalle, Järäinen Susanna, Kaplas Niilo, Kaqiu Arber, Karttunen Niko, Karvinen Kimi, Keitaanranta Jero, Koivunen Jeremias, Koivunen Roope, Korpela Mikko, Kulmala Tuomas, Laakso Tuomas, Lahdelma Marco, Laihinen Mira, Laitinen Veikko, Laukka Julius, Leht Risto, Lehtinen Jani, Leino Oskari, Lindell Joakim, Ljungman Eetu, Lundberg Santeri, Lunden Akseli, Lähteenmäki Tomi, Marjamäki Patrik, Murtoniemi Tuomas, Niculae Cosmin, Niemi Ari, Nikkinen Saku, Nyberg Petteri, Partanen Reetu, Pukkala Iida, Rauhala Väinö-Vilhelmi, Rusi Elmeri, Ryhtä Aleksi, Rytkönen Santeri, Rötkönen Veera, Sairanen Oskari, Sigfridsson Onni, Suomi Antti, Tamminen Niko, Tihula Niklas, Tuomi Aleksi, Tuominen Justus, Tuominen Tia, Valtamo Ville, Vesala Verneri, Viljanen Anton, Vuorela Henry.

Tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto:

Antola Artturi, Anttila Roni, Barck Lauri, Blomqvist Tino, Carpelan Oliver, Ilmasti Antton, Järvenmäki Veli, Jääskeläinen Mikael, Kaartovuori Niilo, Kalaoja Timo, Kankaanpää Jere, Karjalainen Santeri, Keipi Tommi, Kiiski Teemu, Kirkanen Arttu, Koivunen Kalle, Laakso Juuso, Lehtola Mikko, Lehtola Pekka, Lehtonen Tuomas, Lindström Daniel, Marin Daniel, Martin Eero, Nummela Valtteri, Paju Jaakko, Reilimo Henri, Rouvali Tino, Sainio Eero, Salminen Matias, Vanhanen Jere, Venetpalo Ville.

Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkinto:

Alijagic Alisa, Kallonen Aino, Kuivikko Mariissa, Majuri Pirita, Nurmi Laura, Ruusunen Tiia, Syysmäki Laura, Wirta Erik, Äyhö Jonna.

Matkailualan perustutkinto:

Aalto Marianne, Blomqvist Carl, Cavander Charlotte, Erkamaa Johanna, Eskola Iida, Hakala Meri, Juurimo Elina, Kalpa Anu, Karuneva Toni, Kaunela Laura, Kivinen Katja, Lahtinen Niina, Lankinen Katariina, Peltonen Petra, Suvisalo Sanni, Toivari Helena, Willems Alexandra.

Hotelli-ravintola-ja catering-alan perustutkinto:

Ala-Kauttu Ville, Borg Rene, Feri Bruno, Ekroos Daniel, Erkkola Elli, Eronen Rose, Haapasaari Valtteri, Haaristo Matti, Hautamäki Anni, Heinonen Ida, Helin Sara, Hellman Marjaana, Hietanen Senni, Jalo Maiju, Järviö Anna, Järvinen Iina, Järvinen Niko, Kellin Hugo, Kestiö Tuomas, Kirjavainen Sanni, Kivelä Hilda, Kodisoja Fanny, Kruunari Panu/ Pöytyä, Laakso Maijaliina, Laitinen Jenny, Lahti Sanni, Lautamaja Yasmin, Leitoma Toni, Lempiäinen Juuso, Lindqvist Iiro, Lähdemaa Laura, Masakun Bee, Matilainen Tatu, Maunuvaara Netta, Meerto Henri, Myllyoja Jani, Mäntyvaara Leevi, Nurmi Dora, Nordblom Noora, Peltola Atte, Piispanen Annika, Pietilä Elli,, Pikaloff Satu, Saarinen Petteri, Santavirta Saija, Suomi Jere, Suomi Jesse, Suominen Sara, Söderström Sohvi, Tammisalo Oona, Tulonen Veera, Törnroos Lotta, Vainio Minna, Vassil Laura, Westerlund Niklas.

TURUN AMMATTIOPISTOSÄÄTIÖ

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja:

Hovi Topias, Juottonen Mika, Koppe Nico, Kortekangas Antti, Lemmetyinen Jesse, Liakka Sampsa, Mattila Markus, Nevalainen Juuso, Nupponen Waltteri, Vuorio Joel

Pintakäsittelyalan perustutkinto, maalari:

Koskinen Susanna, Markkanen Hanne, Miettinen Tanja , Poussa Melinda , Rinne Eveliina, Talja Vesa, Tuominen Sara, Vesala Ella, Vuori Alisa, Zelentsova Anna, Öst Alexandra

Pintakäsittelyalan perustutkinto, pintakäsittelijä:

Ala-Kokko Julia, Halminen Mikko, Herne Kari, Holopainen Ville, Hyvönen Satu, Kanervisto Henri, Laine Nikke, Lindberg Mikael, Lindroos Pauli, Lusenius Minna, Mettälä Frans, Saarinen Eetu, Sirkiä Iris, Sironen Samuel, Vilppu Jiri, Väärälä Milla

Pintakäsittelyalan perustutkinto, lattianpäällystäjä:

Jalava Eetu, Kivikoski Esko, Nummelin Teemu, Putrus Napliyon, Wilen Topi.

Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltiseppä:

Holopainen Timo, Kankaanpää Ville, Musorin Valerii, Nyman Juho, Pensikkala Teemu.

Veneenrakennuksen perustutkinto, veneenrakentaja:

Auresto Tuukka, Korovnik Roman, Swahn Niklas, Särkijärvi Tiia.

Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, sisustaja:

Airola Nea, Brunou Roosa, Byrne Anne, Ekqvist Siri, Helenius Marika, Helle Ria, Kortetjärvi Hilla, Koskinen Kristiina, Kuula Johanna, Lundgren Jasmine, Lähteenmäki Iida, Maisala Pauliina, Mustapää Hanna, Reinonen Janita, Sulkanen Jenna, Suominen Mira, Svartsjö Mira, Virolainen Heini, Vuori Oona, Vuorio Pipsa.

Verhoilu- ja sisustusalan perustutkinto, verhoilija:

Alhokankare Elina, Hujanen Kirsti, Hummelin Juha, Laine Sami, Lehto Ville, Leskenmaa Sanni, Simonen Heidi, Tapper Paula.

TURUN KRISTILLINEN OPISTO

Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto :

Ahteensuu Outi, Lieto, Berg Niclas, Raasepori, Eerola Pasi, Hämeenlinna, Harja Elina, Turku, Ikonen Jyrki, Naantali, Mattelmäki Kati, Raisio, Nevalainen Teemu, Turku

Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto:

Aalto Mia, Naantali, Aaltonen Kaisa, Kaarina, Enqvist Sofia, Turku, Helkamäki Jenny, Nousiainen, Juutilainen Tuula, Kaarina, Kankare Maria, Turku, Kivimäki Jessica, Turku, Koskinen Anni, Parainen, Lehmuslehto Saija, Masku, Linnalahti Alexandra, Turku, Louento-Järvinen Katri, Kaarina, Louko Katri, Turku, Maranzani Natasha, Turku, Mikkonen Suvi, Nousiainen, Mohammadaminpour Simin, Turku, Niemeläinen Mika, Turku, Palmiola Ida, Turku, Peuho Heli, Parainen, Pietilä Saara, Raisio, Renvall Heidi, Turku, Salonen Heidi, Kaarina, Toivonen, Johanna, Pöytyä, Uotila Tiina, Turku, Vaittinen Mikko, Turku, Valo Rita, Naantali, Vikström Petra, Paimio.

Lapsi- ja perhetyön perustutkinto:

Aaltonen Emma, Pöytyä, Aitamurto Satu, Naantali, Daliu Astrit, Turku, Halminen Joonas, Turku, Heinonen Mirka, Parainen, Hirvensalo Eliisa, Lieto, Jyly Miia, Turku, Keihäs Jenni, Lieto, Kivelä Milla-Matilda, Turku, Korpioksa Senni, Turku, Kurri Maija, Nakkila, Kärri Raija, Koski tl, Laaksonen Leena, Turku, Laine Piia, Turku, Laine Satu, Pöytyä, Lastumäki Emilia, Hämeenkyrö, Lehti Miira, Salo, Lehtonen Jalmiina, Turku, Leppälahti Heidi, Salo, Lohi Jonna, Turku, Luoma Aino, Turku, Luukka Virpi, Turku, Niinisaari Sanna, Uusikaupunki, Nurmi Jenna, Turku, Nurminen Jonna, Uusikaupunki, Nurminen Moona, Lieto, Nyyssönen Minna, Turku, Näsi Jasmin, Turku, Oiva Pauliina, Turku, Ojala Roosa, Naantali, Piirto Janette, Raisio, Pylvänäinen Riitta, Turku, Pärssinen Sanne, Kaarina, Raikasniemi Sari, Lieto, Raitanen Ida, Mynämäki, Raitanen Janica, Mynämäki, Rantanen Pyry, Raisio, Riihimäki Tamara, Turku, Rynö Marika, Parainen, Salo Veera, Turku, Sarkkinen-Simola Heli, Lieto, Saukkio Mari, Raisio, Suominen Miia, Mynämäki, Taskinen Sonja, Paimio, Tasma Tiina, Harjavalta, Tuominen Senni, Turku, Vellamo Janne, Turku, Viiperi Petra, Turku, Vilppunen Tiina, Turku, Virtanen Anna-Katariina, Turku, Virvolampi-Salmi Nelly, Rusko.

Suntion ammattitutkinto:

Aalto Hanna, Parainen, Järvi Riitta, Pori.

Viittomakielisen ohjauksen perustutkinto:

Hyyryläinen Emma, Turku, Kallunki Jenni, Naantali, Kauppi Nea, Turku, Koivunen Nea, Turku, Laaksonen Tuuli, Turku, Lauos Tiina, Rusko, Lindholm Laura, Turku, Mäki-Puhtila Rita, Lahti, Ryynänen Anni, Lohja, Salko Ella, Turku, Selin Krista, Turku, Silfverberg Miranda, Turku, Suomela Tanja, Turku, Talviniemi Tanja, Salo, Tanhuanpää Saara, Turku, Teinilä Sanni, Turku, Wiisak Vera, Turku.

TURUN KONSERVATORIO

Muusikko:

Ainsalo Heli, Berghäll Matilda, Bergman Miika, Damski Felix, Falck Petteri, Hanhikoski Pyry, Hoefft Ida, Juvonen Emilia, Kuokkanen Venla, Laiho Kristiina, Laine Lauri, Lepistö Juuso, Mikkola Matti, Moilanen Inari, Nieminen Samuli, Oksanen Mari, Oravuo Pekka, Pahlama Waltteri, Raasumaa Emmi, Rantakylä Eveliina, Raussi Hilma, Rostedt Jere, Saarinen Aaro, Salomäenpää Katri, Siimesvaara Janne, Söderlund Ulla-Maija, Tenkanen Maria, Tómasdóttir Wilhelmína, Väätäinen Anna.

Musiikkiteknologi:

Ahopalo Anselmi, Gusani Irfan, Kuivanen Jyri, Kumlander Pasi, Lindholm Mikael, Peltola Mirva, Penttilä Johannes, Pukari Matias, Salminen Tuomas, Tuohimaa Miika, Waenerberg Mathias, Viljanen Jouni.

Seuraavat muusikot ovat suorittaneet musiikkiteknologin tutkinnon osan Studiotyöskentely ja äänentoisto:

Autio Sofia, Järvinen Samuel, Mäenpää Konsta, Siponen Pekka.

Listalta puuttuvat ne, jotka ovat kieltäneet nimensä julkaisun. Julkaisemme opiskelijan kotipaikkakunnan, jos oppilaitos on sen antanut ja opiskelija on sallinut paikkakunnan julkaisun.