Oripään MLL on kunnioitettavassa iässä

0
Reia Mäkelä, 10 kk, sai poskimaalauksen Oripään MLL:n juhlissa. Terhi Tamminen oli liikkeellä tyttäriensä kanssa. Kuva: Maija Paloposki

ORIPÄÄ Ysikymppisiä viettänyt Oripään MLL tarjosi lapsiperheille tekemistä liikuntahallin täydeltä: synttäreillä oli muun muassa kasvomaalausta, pomppulinna ja temmellysrata. Herkuttelemaankin pääsi, kun MLL kestitsi osallistujille hattaraa, kakkua ja grillimakkaraa.
Terhi Tamminen oli liikkeellä tyttäriensä Reian, 10 kk, Reean, 3, Riian, 6, ja heidän serkkujen kanssa.

Reia Mäkelä, 10 kk, sai poskimaalauksen Oripään MLL:n juhlissa. Terhi Tamminen oli liikkeellä tyttäriensä kanssa. Kuva: Maija Paloposki

– Mukava, että kylällä järjestetään ja että lapset pääsevät peuhaamaan ja näkemään kavereita. Pomppulinna on harvinainen, niin se taitaa kiinnostaa eniten, Tamminen sanoi.
Tamminen pitää yhdistystä tärkeänä toimijana, sillä se ajaa lasten etua.
– Olen ollut jäsen siitä asti, kun vanhin tyttäreni, nyt 17-vuotias Rita, syntyi. Kesällä olimme leikkikenttätoiminnassa ja olemme myös osallistuneet kesäpäivään yhdistyksen mökillä Säkylässä.

ORIPÄÄN MLL:n puheenjohtajan Johanna Kreivilän mukaan yhdistykselle kuuluu hyvää.
– Vuosituhannen vaihteessa jäsenmäärä tippui melkein neljäänkymmeneen, mutta määrä on ollut pari vuotta kasvussa. Nyt jäseniä on seitsemänkymmenen paikkeilla.

Maija Paloposki

Lue lisää 15.8.2017 lehdestä