Poliisi kaipaa havaintoja varkaista

0

LOIMAA Neljän henkilön epäillään syyllistyneen varkausrikokseen. Heidän epäillään anastaneen tuotteita Loimaan Prismasta tiistaina illalla kello 20.11–20.22.
Seurue saapui henkilöautolla Prisman parkkipaikalle ja pysäköi punaisen Fiat Brava -merkkisen henkilöauton vammaisten pysäköintipaikalle. Henkilöauton kyydistä poistui yksi nainen ja kaksi miestä. Yksi mies jäi autoon.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja seurueesta, jonka epäillään anastaneen tuotteita Loimaan Prismasta.

Nainen jäi ravintola Ricon puoleisen aulan penkille istumaan, ja kaksi miestä meni ostoskorien kera Prisman myymälään Ricon puoleisista porteista. Miehet menivät myymälässä suoraan viihde-elektroniikkaosastolle. Molemmilla miehillä oli omat ostoskorit, joihin miehet keräsivät tuotteita. Tarpeeksi tuotteita kerättyään miehet lähtivät kohti samoja portteja, joista olivat tulleet myymälään sisälle.
Aulassa odottanut nainen meni Ricon puoleisten porttien luokse ja avasi miehille portit, joista miehet poistuivat juosten ostoskorit ja tuotteet mukanaan autolle, jossa oli ollut odottamassa kolmas mies. Tämän jälkeen seurue poistui autolla paikalta. Seurue anasti tuotteita yhteensä 1 046 euron arvosta.
Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan tietonsa Loimaan poliisille numeroon 0295 444933 tai sähköpostilla osoitteeseen loimaa.poliisiasema.lounais-suomi@poliisi.fi.