Rompepäivillä 8000 kävijää

0
Petteri, Päivi ja Pekka Aalto sekä Valtteri Pekkala (toinen vas.) ovat olleet Rompepäivillä sekä myyjinä että ostajina. – Täällä on mukava tavata tuttuja ja kahvitellakin, Päivi Aalto totesi. Kuva: Kiti Salonen.

LOIMAA/PELTOINEN Loimaan Rompepäivät jäi hivenen kävijätavoitteesta: rompealueella kävi lauantaina noin 8000 kävijää.

Markkinointivastaava Kalle Huitti arveli, että säällä saattoi olla syynsä.

 Ympäristökunnissa satoi, ja moni jätti tulematta ehkä sen takia. Vaikea sanoa, johtuiko kävijämäärän lasku ilmoista vai markkinoinnista, Huitti pohdiskeli.

Rompepäivillä kauppaa saatiin tehdä kuivina. Peltoisten rompealueella oli noin 600 myyjää. Pöytyäläinen Aallon perhe löysi Karvis-pehmon, Aku Ankkoja, Legoja, Mitä missä milloin -pelin ja Voice of Finlandin mainoskankaan.

Tämä on Suomen paras rompetori. Täällä on paljon myyjiä ja laaja valikoima, Petteri Aalto kehaisi.

Väki löysi hyvin keskustan kivijalkaliikkeisiin. Loimaan Kauppa- ja palvelut -yhdistyksen puheenjohtaja Martti Koskinen kehui rompepäivän olleen paras ikinä.

Väki, joka lähti liikkeelle, oli lähtenyt selkeästi ostoksille!

 

 

Reima Andersson tietää, että Akun luuserius iskee suomalaisiin. Kuva: Kiti Salonen.

 

Petteri, Päivi ja Pekka Aalto sekä Valtteri Pekkala (toinen vas.) ovat olleet Rompepäivillä sekä myyjinä että ostajina. – Täällä on mukava tavata tuttuja ja kahvitellakin, Päivi Aalto totesi. Kuva: Kiti Salonen.

 

Kari Takalo, Arto Parkkonen, Marjo Sauvula ja Frej Reinholm löysivät mielenkiintoisia kahvipurkkeja. – Emäntä kerää purkkeja, mutta en taida uskaltaa sanoa, mitä täällä olisi, Takalo naurahti. Kuva: Kiti Salonen.

Lue lisää 8.7.2017 lehdestä