Vielä ehtii äänestää! Iloinen piha-kisa päättyy torstaina

0
Arkistokuva: LL
Iloinen piha -kilpailun voittaja julkaistaan Loimaan Lehdessä ensi viikolla. Äänestysaikaa on torstaihin 14.9. asti.

Vielä ehtii äänestää iloista pihaa!

Iloinen piha
Missä on Iloinen piha vuosimallia 2017? Kymmenen seudun iloista pihakandidaattia on esitelty pitkin kesää Loimaan Lehdessä ja kaikki esiteltiin vielä kertaalleen 31.8. ilmestyneessä lehdessä.
Iloinen piha -kilpailun voittajan valitsee yleisö, ja äänestys päättyy torstaina 14.9. klo 12, joten vielä ehtii äänestämään!
Sekä äänestäjien että kilpailuun pihaa ehdottaneiden kesken arvotaan palkintoja. Kolme iloisinta lukijoiden valitsemaa pihaa palkitaan tuotepalkinnoilla ja jokainen osallistuva piha saa kunniakirjan.
Kilpailun järjestävät Loimaan Seudun Puutarhaseura ja Loimaan Lehti. Seuran ja lehden raati on kiertänyt pihat, ja raadin ja lukijoiden suosikit julkaistaan lehdessä syyskuun lopulla.

Iloiset pihat
1. Harri Mikkola ja Katriina Merikivi, Metsämaa
2. Tuula ja Hannu Kairus, Alastaro
3. Sirkka ja Sirpa Saarento, Oripää
4. Helena Ahdelmaa ja Jukka Mäkelä, Alastaro
5. Sinikka ja Mauno Suominen, Alastaro
6. Gerda Torikka, Hirvikoski
7. Eija Haakana, Vampula
8. Ritva ja Veikko Enala, Juva, Loimaa
9. Leena ja Jari Yli-Lassila, Haara, Loimaa
10. Marjatta ja Matti Tuomisto, Kojonkulma

Näin äänestät
Loimaan Lehden lukijat valitsevat äänestämällä Iloinen piha 2017 -kilpailun voittajan. Äänestää voi sekä äänestyskupongilla että tekstiviestillä.
Tekstiviestillä äänestät näin:
Näppäile tekstiviestiin teksti KERRO, välilyönti ehdokkaasi numero sekä äänestäjän yhteystiedot. Lähetä viesti numeroon 16350. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa.
Kupongilla äänestät näin:
Palauta lehteen Loimaan Lehdessä 31.8. julkaistu kuponki tai kirjoita kortille pihan numero ja omat yhteystietosi. Palautusosoite on Iloinen piha, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, Loimaa. Sisäänkäynti löytyy Väinämöisenkadun puolelta. Kupongin voi jättää myös Loimaan Lehden postilaatikkoon, joka löytyy pihan laatikkorivistöstä.
Sekä kuponkien että tekstiviestien tulee olla perillä viimeistään torstaina 14. syyskuuta klo 12. Sekä kupongeissa että tekstiviesteissä tulee olla äänestäjän yhteystiedot. Muita emme laske tuloksiin.

Lue lisää 31.8.2017 lehdestä