Metsämaa kuhisi SM-suunnistajia

0
Pirjo Kivioja, Oiva Mikola, Hannu Pöyhönen ja Tuula Ohramaa leimauttivat emittinsä yhtä aikaa peltorastilla. (Kuva: Kiti Salonen)

LOIMAA/METSÄMAA Erikoispitkän matkan SM-kisat toivat lauantaina Metsämaalle 1200 suunnistajaa. Pääsarjan voittanutta Elias Kuukkaa lukuun ottamatta lajin terävin kärki ei startannut. Maastoon lähti kuitenkin kovakuntoista porukkaa, sillä kilpailumuoto on raskautensa puolesta verrattavissa maratoniin.

Ainoa loimaalaisedustaja, Punkalaitumen Kuntoa edustava Markus Salo sijoittui H40-sarjassa 19 kilometrin matkalla kahdeksanneksi ajalla 2.16.40. Se oli Salon uran paras SM-sijoitus kyseisellä matkalla.

 

Pirjo Kivioja, Oiva Mikola, Hannu Pöyhönen ja Tuula Ohramaa leimauttivat emittinsä yhtä aikaa peltorastilla. (Kuva: Kiti Salonen)

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä