Poliisi kaipaa vihjeitä sytyttäjästä

0
LL Arkistokuva.

LOIMAA Rivitalon ulko-ovi sytytettiin palamaan sunnuntaina 29.10. noin kello 1.40 osoitteessa Asuntolantie 41. Asiasta ilmoittanut asukas kertoi kuulleensa jotain ääntä oveltaan, minkä jälkeen hän havaitsi liekit. Hän sai itse sammutettua palon, minkä jälkeen hän ilmoitti asiasta hätäkeskukseen.

Poliisi kaipaa vihjeitä palon sytyttäjästä Asuntolantiellä.

Mahdolliset vihjeet sekä havainnot pyydetään ilmoittamaan Loimaan poliisille.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa puhelimitse Loimaan poliisin vihjenumeroon 029 5444933 tai Loimaan poliisiaseman päivystysnumeroon 029 5417336. Loimaan poliisiaseman päivystys on avoinna maanantaisin sekä torstaisin kello 8–16.
Vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.