Loimaan seudun positiivisin 2017 -kisan ehdokkaat

0

LOIMAAN SEUDUN positiivisin 2017 -kilpailuun ilmoitettiin ehdokkaaksi 24 henkilöä sekä yhden liikkeen henkilökunta. Kisassa voi äänestää torstain 9.11. lehdessä julkaistulla kupongilla. Kopiot kupongista eivät käy.
Kupongin lisäksi äänestystulokseen voi vaikuttaa LL:n facebook-sivun kautta. Ehdokkaiden nimet julkaistaan facebookissa, ja kolme eniten tykkäyksiä kerännyttä ehdokasta saavat 15, 10 ja 5 lisä-ääntä.
Äänestysaikaa on keskiviikkoon 29. marraskuuta saakka, ja kisan tulos julkistetaan lauantain 2. joulukuuta lehdessä. Voittaja palkitaan Loimaan Kauppatorilla 3. joulukuuta järjestettävässä joulunavaustapahtumassa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.
Kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja LL.

Määräaikaan mennessä saapuneet ehdotukset sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä sekä perustelut:

Lauri Asujamaa, aina iloinen ja elämänmyönteinen. Innokas fanittaja pelikentän laidalla, tekee paljon talkootyötä liikuntahallissa ja osallistuu aktiivisesti SPR:n toimintaan, useasti juuri silloin, kun kansa on vapaalla ja viihteellä.

Minna Grön-Uusitalo, omaa positiivisen ajattelun ja löytää asioista aina sen hyvän puolen. Hän on täynnä elämää ja siitä saa osakseen ympärillä olevat ihmiset.

Pekka Heikonen, täyttää kaikki kilpailun kriteerit ylivoimaisesti eli on myönteisesti elämään suhtautuva, tahdonvoimainen, sisukas ja ahkera saviseutulainen. Auttaa muitakin onnistumaan, on innostunut, palveluhenkinen ja luo myönteistä meininkiä seudulle.

Hintakaaren henkilökunta, kaikki ovat aina niin iloisia ja todella auttavaisia. Aina Hintakaaressa käytyään tulee itsekin iloiselle tuulelle. Enkä nyt tarkoita, että aina olisi jotkut pitkät ja syvälliset rupattelut heidän kanssaan, vaan jotenkin vain heistä tulee sellainen olo, että onpa pomonsa löytänyt parhaista parhaat asiakaspalveluhenkilöt.

Urim Hoda, asiallinen ja kannustava nuorten jalkapalloharrastuksessa. Aina iloinen ja toiset huomioonottava. Hyvä esimerkki kaikille, levittää ympärilleen myönteisyyttä.

Pirkko Järvensivu, hyväsydäminen, toiset huomioonottava ja helposti lähestyttävä. Hirvitornin ”äitihahmo”, joka huomioi asukkaiden avuntarpeen avustaen kaupassakäynneissä ym. Huomioinut asukkaiden yksinäisyyden perustamalla kahdeksan vuotta sitten torstaikerhon ja toiminut kerhon vetäjänä. Kerhossa hän keittää kahvit ja tekee herkulliset voileivät. Kerhossa keskustellaan viikon kuulumiset, on arpajaiset, yhteislaulua, pelejä ym. Asukkaiden syntymäpäivät hän on huomioinut ja järjestänyt kakkukahvit. Kesäisin olemme saaneet nauttia ulkona makkaranpaistohetkistä. Aktiivinen taloyhtiön hallituksessa.

Hannu Kauti, yrittäjä, joka kai yrittää olla jo/kohta eläkkeellä. On koko ikänsä tehnyt rakennushommia ja lukuisissa luottamustehtävissä, useimmat hänet tuntevat ja ovat varmasti samaa mieltä kanssani siitä, että Hannu on aina hyvällä tuulella ja hänellä on varmasti hyvää sanottavaa asiasta kuin asiasta. Silti hän on jämäkkä ja uskottava mies. Ehdottomasti ansaitsee tämän tittelin.Katariina Kojo, liikuttaa Jankon liikkareissa ja lentisjoukkueissa satoja lapsia viikottain. Aina hymyssä suin ja hyvällä tuulella, mahtavalla energialla, suurella sydämellä.

Lasse Laaksovirta, ”tuumasta toimeen-mies”. Toisten vielä jäädessä pohdiskelemaan ja pähkäilemään Lasse on jo tarttunut ideaan ja on sitä vauhdilla toteuttamassa ja visioimassa jo seuraavaa. Huumori ja iloiset letkautukset kuuluvat hänen olemukseensa. Lasse on tuonut myös todella paljon uutta ja uudismielistä tapahtumaa Loimaalle.

Riku Laukkanen, Loimaan seurakunnan kirkkoherra. Innostava, suvaitsevainen, ihmisiä arvostava ja ennakkoluuloton pappi, joka on tuonut seurakuntaan uutta tekemisen meininkiä. Laukkanen arvostaa maallikoita ja ottaa mielellään seurakuntalaiset ja yhteistyötahot mukaan ammattilaisten rinnalle jumalanpalveluksiin ja seurakunnan tapahtumiin. Taitava muusikko, joka saksofonin soitollaan saa aikaan positiivisen mielen.

Eija Mykkänen, virttaalainen mahtava tarmonpesä. Aina valmiina Virttaan kyläyhdistyksen hommiin, kun tilanne sitä vaatii. Omalla innollaan ja draivillaan saa ihmisiä mukaan ja rattaita pyörimään, ja vuodesta toiseen jaksaa soitella puuttuvien sorakuormien ja kaukaloverkkojen perään, kun kylällä sellaisia tarvitaan. Sen lisäksi Eija on vielä lämmin, säteilevä, lähelle päästävä persoona. Sellainen henkilö, jonka lähellä huomaa hymyilevänsä vaikka ilman syytäkin. Jokainen kylä tarvitsee ainakin yhden Eijan.

Jesse Mäntylä, Hurrikaani-Loimaa, Kentällä keskittyminen 110 prosenttia, mutta kentän ulkopuolella erittäin mukava ja lämmin persoona. Harvoin on tilannetta, jossa Jesse ei hymyilisi. Jessen kanssa on aina mukava jutella, koska aina joka asiasta löytyy jotain positiivista.

Esa ja Irja Puisto Alastarolta. Heidät tunnetaan ehkä parhaiten kesäisin järjestämistään jokaviikkoisista tanssitilaisuuksista, jotka ovat luoneet kaivattua myönteistä toimintaa seudulle. Toiminnan kohderyhmänä on ollut pääasiassa aikuiset ja varttuneempi väki. Toiminta on jatkunut jo 11 vuoden ajan Loimaalla ja sen lähialueella Loimaan Leppis Ay -nimellä.

Jukka Puisto, aidosti ystävällinen ja antaa apua lähimmäisilleen. Jukan hymyn nähdessään tulee itsellekin hyvä mieli. Mahtava Jukka, olet lämmin kuin villasukka!

Hanne Raatikainen, ambulanssikuski. Hanne on aina iloinen ja positiivisella päällä. Hän tuo kaikille hyvää mieltä.

Marika Reunanen.

Keijo Riikonen, jaksaa iltaisin ja viikonloppuisin jatkuvasti sauvakävellä autioituvassa kauppalan ydinkeskustassa. Tuntee lähes jokaisen ja positiivisella keskusteluasenteella pitää korkeaa mielialaa yllä.

Anssi Rämö, toiminnanjohtaja Hurrikaani-Loimaa. Anssilla on erittäin hyvä asenne ja aina iloinen mieli, kun hänet tapaa. Anssilla on aina pieni pilke silmäkulmassa tekemisessään.

Jarmo Suokas.

Urho Syrjälä, elämänmyönteinen,iloinen ja viihdyttää ihmisiä jutuillaan ja musiikillaan. Tunnetaan nimellä huuliharppukostaja.

Maritta Tuominen, töissä Tokmannissa.

Susan Tuovinen, sydämellinen, välittävä, luotettava ja osallistuva ystävä. Monet nuoret muistavat hänet ”Nuokkari-Sussuna” ja monet heistä vieläkin kiittelevät Susania hänen läsnäolostaan nuoruuden sekavina aikoina. Oma perhe ja ystävät ovat tärkeintä Susanille. Susan osaa laittaa hyvän kiertämään. Hän on aina valmis tukemaan ja auttamaan ystäviään. Susan on juurtunut Loimaan Mellilään ja siellä myös haluaa pysyä – eikä me häntä muualle annettaisikaan. Susanin hymy valaisee koko Loimaan. Susan työskentelee toiminnanjohtajana Loimaan seudun työkeskuksen tuki ry:ssä, joka tarjoaa työttömille ja kuntoutujille mielekästä työtoimintaa, valmentaa työmarkkinoille ja antaa eväitä arjen suoriutumiseen.

Satu Uusitalo, Yli-Jyrkkiön tilan ja Kantolan luonto- ja erämatkailun emäntä. Uskomaton tehopakkaus, joka säteilee pulppuavaa positiivista energiaa ympärilleen. Lampaiden kasvatusta, lapinlehmiä, vadelmia, maatilamajoitusta, käsitöitä, metsäkonsertteja jne. Satulla riittää ideoita loputtomiin ja sinnikkyyttä ja osaamista niiden toteuttamiseen. Lapset ja puoliso elävät vahvasti mukana.

Teemu Varho, hammaslääkäri. Aina iloinen ja ottaa vastaan koska vaan, kun hammasta särkee.

Marjaana Välilä, Kauneushoitola Lemon Span yrittäjä. Elämään myönteisesti suhtautuva, työtään sydämellä tekevä ja erittäin luotettava. Marjaanalle jokainen asiakas on tärkeä ja arvokas. Hoitolassa käynnin jälkeen tuntee olonsa hyväksi paitsi ulkoisesti, myös sisäisesti.