Mies puukotti toista miestä Prisman pihalla

0

LOIMAA 29-vuotias mies yritti puukottaa 31-vuotiasta miestä Prisman pihalla keskiviikkona iltapäivällä.
Puukottaja käytti niin sanottua villaveistä, jolla hän iski uhria selkään. Paksu takki suojasi puukotuksen kohteeksi joutunutta niin, että puukon osumasta ei tullut kovin syvää haavaa.
Puukottaja pakeni paikalta puukko hallussaan. Poliisi etsi miestä ja löysikin tämän pian kerrostaloasunnosta. Puukottaja ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Puukotuksen uhrin vammat tarkistettiin ambulanssissa, ja hänet päästettiin tarkistuksen jälkeen kotiin. Vammat eivät vaatineet enempää hoitoa.
Tapahtuman yhteydessä poliisi kävi varoittamassa puukkomiehestä läheisen koulun pihalla liikuntatunnilla olleita koululaisia ja opettajaa. Poliisin mukaan koululaiset eivät kuitenkaan olleet missään vaiheessa uhattuna tai vaarassa.