Vielä ehdit ehdottaa positiivisinta!

0

LOIMAAN SEUDUN positiivisin -kilpailu on parhaillaan menossa, ja ehdokashaku päättyy tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiksi haetaan myönteisesti elämään suhtautuvia saviseutulaisia henkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä.
Kisaan halutaan ehdokkaiksi tahdonvoimaisia, sisukkaita ja ahkeria henkilöitä. He auttavat muitakin onnistumaan, ovat innostuneita ja palveluhenkisiä sekä luovat myönteistä meininkiä seudulle.
Saviseudulla kisan järjestävät Loimaan Seudun Nuorkauppakamari ja Loimaan Lehti.
– Kisa luo hyvää henkeä ja muistuttaa siitä, että seudullamme on monia iloisia ja myönteisyyttä ympärilleen levittäviä henkilöitä, jotka kelpaavat esikuviksi muille. Toivomme, että saamme kisaan monipuolisen ehdokaskattauksen tänäkin vuonna, Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Sanni Kiviniemi sanoo.
Loimaan seudun positiivisinta haetaan nyt kahdeksatta kertaa. Aiempina vuosina valituiksi ovat tulleet Kaija Suominen, Tiina Hautojärvi, Mervi Sairanen, Osmo Leikasto, Raija Veini, Soili Väisänen ja Tanja Raikaa.

LÄHETÄ ehdokkaasi nimi ja perustelut postitse osoitteella ”Loimaan positiivisin”, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa tai sähköpostilla: toimitus@loimaanlehti.fi. Ehdotusten pitää olla perillä viimeistään tiistaina 7. marraskuuta.
Ehdokkaiden nimet julkaistaan Loimaan Lehdessä ja LL:n nettisivuilla torstaina 9. marraskuuta, jolloin myös äänestys alkaa.
Sekä positiivisinta ehdottaneiden että äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.