10-vuotiaat tanssivat 100-vuotiaan kunniaksi – katso myös videot

0
Letkajenkka eli letkis sujui neljäsluokkalaisilta vauhdikkaasti. Kuva: Tiina Naula

LOIMAAN  kaupungin koulujen neljäsluokkalaiset tanssivat tänään satavuotiaan Suomen kunniaksi. Tanssimassa olivat Loimaan kaikkien alakoulujen neljäsluokkalaiset, joita on yhteensä noin 160. Jokainen neljäsluokkalainen sai kutsua Liikuntahallissa järjestettyyn itsenäisyysjuhlaan kaksi vierasta, joten paikalla oli myös koululaisten vanhempia, isovanhempia, kummeja, sisaruksia ja muita läheisiä.
– Valitsimme Loimaan kouluissa neljäsluokkalaiset tanssimaan, koska he täyttävät tänä vuonna kymmenen vuotta ja Suomi täyttää sata, joten molemmat täyttävät tasavuosia, kertoi luokanopettaja Elli Rasi Keskuskoulusta.

Koululaiset tanssivat cicapoa, valssia ja letkajenkkaa eli letkistä. Yleisö sai ensin seurata tanssiesityksiä, mutta lopuksi myös katsojat pääsivät tanssilattialle, kun koululaiset kävivät hakemassa vieraitaan tanssimaan kanssaan.

Neljäsluokkalaiset tanssivat valssia:

Neljäsluokkalaiset ja vieraat tanssivat cicapoa:

Neljäsluokkalaiset ja vieraat tanssivat valssia:

Neljäsluokkalaiset tanssivat letkajenkkaa:

Neljäsluokkalaiset ja heidän vieraansa hallitsivat hienosti cicapon tanssiotteen ja -askeleet. Kuva: Tiina Naula
Neljäsluokkalaiset hakivat tanssimaan myös juhlaan kutsumiaan vieraita. Tässä tanssitaan valssia. Kuva: Tiina Naula
Letkajenkka eli letkis sujui neljäsluokkalaisilta vauhdikkaasti. Kuva: Tiina Naula
Koululaiset valssin pyörteissä. Kuva: Tiina Naula
Oppilaat tanssivat cicapoa. Kuva: Tiina Naula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 5.12.2017 lehdestä