JOULUKALENTERI, luukku 11: Jami ja yhdessäolo

0
Jami Haavisto. Kuva: Sanni Kataja

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Jami Haavisto. Kuva: Sanni Kataja

– Vanhempien kanssa joulun viettäminen peittoaa muut vuosien varrella saadut lahjat, Jami Haavisto Loimaalta toteaa. Haavistolla on myös kaksi isoveljeä, jotka myös osallistuvat joulun viettoon silloin kun ehtivät.
– En enää oikein välitä lahjoista, joten tänä jouluna toivon sitä samaa kuin olen nyt saanut, eli yhdessäoloa.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!