JOULUKALENTERI, luukku 12: Silja sai uutta vanhan tilalle

0
Silja Goman. Kuva: Sanni Kataja

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Silja Goman. Kuva: Sanni Kataja

– Sain viime vuonna uuden puhelimen. Vaikka olin saattanut mainita vanhan puhelimen olleen jo huono, en kuitenkaan erikseen toivonut uutta, joten se oli aikamoinen yllätys kun sain vanhemmiltani upouuden! Se oli kiva yllätys, alastarolainen Silja Goman kertoo. Tänä vuonna toivelista on tyhjä.
– Ei minulla ole lahjatoiveita täksi jouluksi, en tarvitse mitään erityistä.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!