JOULUKALENTERI, luukku 13: Villen maastoauto

0
Ville Supponen. Kuva: Sanni Kataja

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Ville Supponen. Kuva: Sanni Kataja

 

– Ikimuistoisin lahja mulle on ollut se, kun sain 6-vuotiaana kauko-ohjattavan auton maasto- ja vesiajoon, Ville Supponen Loimaalta kertoo. Supponen ei ollut uskonut saavansa autoa sen kalliin hinnan takia, mutta toisin kävi hänen ilokseen.

– Tänä vuonna toivon saavani rahaa lahjaksi. Se tulisi moneen tarpeeseen.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!