JOULUKALENTERI, luukku 20: Minni ja oranssi boxi

0
Minni Kataja. Kuva: Sanni Kataja

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Minni Kataja. Kuva: Sanni Kataja

 

– Sellainen Orange Box –pelikokoelma! Halusin nuorempana ostaa sen, mutta se oli loppu kaupoista. Harmittelin asiaa isälleni ja olin luovuttanut asian suhteen. Yllätyksekseni sain sen joululahjaksi, sillä isäni oli onnistunut löytämään kappaleen, loimaalainen Minni Kataja kertoo.

–  Toivon parempaa näyttöä tietokoneeseeni, sekä iloisen joulun kaikille!

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!