JOULUKALENTERI, luukku 22: Tatu ja radio-ohjattava auto

0
Tatu Marjomaa. Kuva. Sanni Kataja

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Tatu Marjomaa. Kuva. Sanni Kataja

 

– Sen muistan, kun sain radio-ohjattavan auton. Leikin sillä todella paljon, joten lahja oli kyllä vaivan väärti, Tatu Marjomaa Loimaalta kertoo. Marjomaa muistelee lahjan avaamishetken olleen erittäin hieno.

–  Ei mitään erityistä itselleni. Toivon kaikille rauhaa.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!