JOULUKALENTERI, luukku 3: Esa ja lasikuitusukset

0
Esa Raaska
Esa Raaska

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

– Varmaan ensimmäiset lasikuitusukset. Niillä kelpasi hiihtää lapsuudessa, kun talvet olivat paljon lumisempia, Esa Raaska Ypäjältä kertoo. Raaska on pienestä asti pitänyt hiihtämisestä ja harrastus on yhä säilynyt.

– Yhdessäolo perheen kanssa on lahja tarpeeksi. Vaimoni kyllä silti keksii antaa hyviä lahjoja joka vuosi!

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!

 

Lue lisää 2.12.2017 lehdestä