JOULUKALENTERI, luukku 4: Riku ja hiihtoreissu

0
Riku Masonen

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Riku Masonen

– Alle kymmenvuotiaana sain lahjaksi sukset, ja mentiin sitten naapurin pojan kanssa hiihtelemään. Hän vahingossa iski sauvansa toiseen sukseeni ja lohkaisi siitä kärjen. Mutta ei se hiihtämistä onneksi haitannut! loimaalainen Riku Masonen naurahtaa.

– Lahjatoiveita ei pahemmin ole, mutta olen menossa viettämään joulua Turkuun kahden tyttäreni kanssa, mitä odotan ilolla.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä paperilehdessä että netissä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!

Lue lisää 2.12.2017 lehdestä