JOULUKALENTERI, luukku 9: Elsa ja Nea sekä omaperäiset lahjat

0
Elsa Ojanperä ja Nea Rantanen

Mikä on ikimuistoisin joululahja, jonka olet saanut? Mitä toivot joululahjaksi tänä vuonna?

Elsa Ojanperä ja Nea Rantanen

 

– Serkkuni antoi minulle kerran itse tekemänsä piirrustuksen lahjaksi, Elsa Ojanperä kertoo. Piirrustuksessa olivat Elsa ja serkku yhdessä. Nea Rantanen muistaa ensin uuden puhelimen, mutta sitten tulee mieleen muuta. – Sain lintukipon! Pidän siinä yleensä karkkia, Nea paljastaa.

Elsalla ei ole toivelistaa valmiina tänä jouluna. – Kyllä mä oon iloinen mistä vaan lahjasta mitä sieltä tuleekaan. Rahaa on kiva saada, kun sitä voi käyttää myöhemmin.

– Mä toivon tablettia ja minibiljardia, Nea kertoo omista toiveistaan.

Loimaan Lehden joulukalenteri aukeaa tänä vuonna sekä täällä netissä että paperilehdessä – netissä joka päivä jouluun saakka ja paperilehden joka numerossa. Joka päivältä paljastuu yksi tärkeä lahja. Kalenteria tekevä Novidan työssäoppija Sanni Kataja on kiertänyt Loimaan seutua ja bongannut kalenteriin ihmisiä ja tarinoita: lahjoja on monenlaisia, mutta yhteistä on joulumieli!

 

Lue lisää 9.12.2017 lehdestä