Pankkikonttorit kiinni torstaina ja perjantaina

0

LOIMAA Rahoitusalan työnseisaus sulkee suurimman osan Suomen pankkikonttoreista torstaiksi ja perjantaiksi. Muun muassa Osuuspankin, Nordean ja Liedon Säästöpankin Loimaan konttorit ovat kiinni lakon ajan.

Henkilö- ja yritysasiakkaiden tärkeimmät pankkipalvelut, kuten korttimaksaminen, käteisautomaattien ja verkkopankin toiminta sekä palkkojen, eläkkeiden ja laskujen maksu, pyritään turvaamaan työnseisauksen aikanakin, mutta palveluissa saattaa esiintyä häiriöitä ja niiden korjaaminen voi kestää tavanomaista kauemmin.

– Valtakunnallisissa palvelunumeroissa läpimenoaika voi myös olla normaalia pidempi, OP Loimaan toimitusjohtaja Juha Pullinen sanoo.

Pankkikortittomia hän kehottaa varautumaan lakkoon nostamalla käteistä tänään, sillä seuraava mahdollisuus siihen on vasta tiistaina 2. tammikuuta, kun konttorit taas aukeavat.

– Muutenkin pitkien pyhien ajaksi on hyvä aina varata käteistä.

 

Lue lisää 28.12.2017 lehdestä