Visiona olla onnellinen – Teemu Levomäki kertoo kirjassaan, miten hän on saavuttanut tasapainoisen elämän. Tärkeintä ovat arvot.

0
Teemu Levomäki tekee päivätyönsä diplomi-insinöörinä. Kirjan kirjoittaminen on ollut vastapainoa tekniselle työlle. Monet kirjassa esitetyistä ajatuksista ovat heränneet Turbo-koiran kanssa tehdyillä metsälenkeillä. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA/KEMPPILÄ – Ihmisen täytyy kokea rankka kokemus ennen kuin hän ymmärtää, mitkä ovat itselle oikeasti tärkeitä asioita, Teemu Levomäki sanoo.
Tippumisesta omakotitalon katolta 12 vuotta sitten tuli Levomäelle oman elämän käännekohta. Kuukausia jatkuneen sairausloman aikana hän kuntoutti itsensä takaisin kävelykykyiseksi ja pysähtyi ensimmäistä kertaa todella miettimään, mitä elämältään haluaa.

Teemu Levomäki tekee päivätyönsä diplomi-insinöörinä. Kirjan kirjoittaminen on ollut vastapainoa tekniselle työlle. Monet kirjassa esitetyistä ajatuksista ovat heränneet Turbo-koiran kanssa tehdyillä metsälenkeillä. Kuva: Kiti Salonen

– Olisin kaivannut miehen ajatusmalliin sopivaa opasta. Päätin, että jos selviän hengissä, kirjoitan kirjan.
Ajatus konkretisoitui ensin Valkean Jäniksen tarjoamaksi koulutuskonseptiksi, jonka sisällön Levomäki laajensi vastajulkaistuksi kirjaksi Saavuta tavoitteesi Big Picture -ajattelun avulla. Hän on pyrkinyt rakentamaan mielenkiintoisen tarinan käyttäen esimerkkinä oman elämänsä tapahtumia.

Kiti Salonen

 

Lue lisää 30.12.2017 lehdestä