Maakunnan avoimet työpaikat jälleen esittelyssä – Rekryexpo saa jatkoa huhtikuussa

0

Rekryexpo-tapahtuma saa jatkoa huhtikuussa. TS-Yhtymän lehdet järjestävät rekrytointitaLoimaan Lehtipahtuman uudelleen 18. huhtikuuta yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa.

Messutapahtuman lisäksi Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat ja TS-Yhtymän paikallislehdet julkaisevat messulehden, jossa kerrotaan muun muassa alueen työllisyystilanteesta ja yrityksistä.

Viime marraskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty rekrytointitapahtuma oli menestys. Messuilla vieraili yli 3 500 kävijää ja paikalla oli yli 60 näytteilleasettajaa. Tapahtumassa mukana olleissa yrityksissä oli tarjolla noin 3 000 avointa työpaikkaa.

Työvoiman tarve on kasvanut nopeasti Varsinais-Suomessa ja näyttää kiihtyvän edelleen. Arvioiden mukaan maakuntaan syntyy jopa 30 000 työpaikkaa lähivuosien aikana.

– Rekryexpo-messuilla näyttää menestyksestä päätellen olevan taustallaan suurempikin yhteiskunnallinen vaikutus Varsinais-Suomen alueelle, totesi marraskuussa täydelle messuauditoriolle puhunut työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä.

− Rekryexpo sai aikaan toivottua pöhinää Varsinais-Suomen alueella. Siitä tuli koko talousalueen yhteinen juttu, arvioivat järjestelyissä mukana olevat projektijohtaja Krista Ahonen Turun Messukeskuksesta ja mediamyynnin johtaja Katja Hägg Turun Sanomista.

Rekryexpossa marraskuussa mukana olleet tahot olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Yritykset kutsuivat messuilla tavattuja henkilöitä haastatteluun, ja osa yrityksistä palkkasi henkilökuntaa myös suoraan messuilta.

Katso videolta tunnelmia marraskuun tapahtumasta.

Rekryexpo

  • Uudentyyppisen tapahtuman tarkoituksena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen.
  • Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta www.rekryexpo.fi.
  • Tapahtumaan on vapaa pääsy 18.4.2018.