Kanalaan tunkeuduttiin Oripäässä – koirapartiot jäljittivät tekijät

0

ORIPÄÄ Loimaan poliisi sai hälytyksen Oripäähän perjantain vastaisena yönä hieman ennen kello neljää. Kanalan työntekijä oli herännyt tunkeilijoiden aiheuttamaan meteliin ja ilmoitti siitä eteenpäin.
Poliisin mukaan jäljistä päätellen tekijöitä oli ollut useampia, ja tekijät olivat yrittäneet tunkeutua useampaan tuotantotilaan. Ilmeisesti ainakin yhteen tilaan tunkeutujat olivat päässeet sisälle. Loimaan poliisia tuli avustamaan kaksi koirapartiota Turusta. Onnistuneiden jäljestysten jälkeen saatiin kiinni useampia miespuolisia henkilöitä. Toinen koirista ajoi maastossa noin kolmen kilometrin jäljen ja toinen koirista viiden kilometrin jäljen. Kiinniotetut miehet eivät ole paikkakunnalta. Tekijöiden käyttämä auto löytyi myös.
Poliisi tutkii asiaa nyt julkisrauhan rikkomisena ja salakatseluna.

Rikosylikonstaapeli Marita Uotila Loimaan poliisista kertoi perjantaina puolenpäivän aikaan tutkinnan olevan vasta alussa, joten hän ei tässä vaiheessa ottanut kantaa teon motiiviin eikä siihen olivatko tunkeutujat saaneet kanalassa aikaan vahinkoja.