Kolme Osuuspankkia suunnittelee yhdistymistä

0
Metsämaan, Loimaan ja Alastaron Osuuspankit ovat päätyneet saman pöydän ääreen. Yhdistymistä suunnittelevat hallintoneuvostojen ja hallitusten puheenjohtajat Timo Heikkinen, Ritva Tirranen, Arja Yli-Heikkilä, Seppo Rantala, Marjukka Frisk ja Tuomas Heikkilä.

Loimaan seutu
Kati Uusitalo
Alastaron, Loimaan ja Metsämaan Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä. Tarkoitus on perustaa kokonaan uusi pankki, jolla olisi konttorit Loimaalla, Alastarolla ja Metsämaalla.
Asiaa on valmisteltu pankkien hallituksiss

Metsämaan, Loimaan ja Alastaron Osuuspankit ovat päätyneet saman pöydän ääreen. Yhdistymistä suunnittelevat hallintoneuvostojen ja hallitusten puheenjohtajat Timo Heikkinen, Ritva Tirranen, Arja Yli-Heikkilä, Seppo Rantala, Marjukka Frisk ja Tuomas Heikkilä.

a, ja tiistai-iltana suunnitelmat uudesta pankista esiteltiin kolmen pankin hallintoneuvostoille. Pankkien hallitukset hyväksyivät tällä viikolla yhdistymisasiakirjat, ja asiaa on jo esitelty henkilöstölle.
Lopullisesti asiasta päättää kunkin pankin osuuskuntakokous tai edustajisto. Kokoukset pidetään samaan aikaan 17. huhtikuuta.
Jos yhdistyminen hyväksytään, uusi pankki voisi aloittaa toimintansa jo lokakuussa. 

Lue lisää 8.2.2018 lehdestä