Okra ja Farmari vuorovuosina

0
LL Arkisto Kuva: Kati Uusitalo

ORIPÄÄ Okra Maatalousnäyttely ja Farmari Maatalousnäyttely ovat sopineet keskenään molempia hyödyttävästä rytminvaihdoksesta siten, että Farmari järjestetään jatkossa parillisina vuosina ja Okra parittomina vuosina.

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Jatkossa se järjestetään vuorovuosina Farmarin kanssa. Kuva: Kati Uusitalo

– Farmari ja Okra elävät ajan hermolla, ja rytminvaihdos tehdään näytteilleasettajien toivomuksesta. Vuosien varrella on aikaisemminkin muutettu useasti rytmiä tarpeiden mukaisesti, ProAgriasta kerrotaan.
Oripäässä järjestettävä Okra pidetään tänä vuonna 4.–7.7. ja seuraava Okra siirtyy yhdessä sovittuun rytmiin pidettäväksi parittomina vuosina.
Vuonna 2019 Okra järjestetään 3.–6.7. Oripään lentokentällä.
– Oripäänkankaalla oleva lentokenttä sopii hyvin näyttelyn pitopaikaksi. Kiitoteiden lisäksi kulkukäytävät on asfaltoitu. Parkkipaikat ovat näyttelyalueen vieressä, ja viidestä sisääntuloportista pääsee suoraan näyttelyalueelle. Näyttelyn ravintoloissa on 3 000 istumapaikkaa. Okra on tunnettu konenäyttelynä, josta löytyy myös eläinosasto.
Seuraava Farmari järjestetään Mikkelissä heinäkuun alussa vuonna 2020.