Hurrikaani ei onnistunut katkaisemaan ottelusarjaa

0

LENTOPALO Leka Volley–Hurrikaani 3–2 (30–28, 15–25, 21–25, 25–22, 16–14). Ottelusarja tasan 2–2.
Leka Volleyn ja Hurrikaanin neljännessä ottelussa Hurrikaanilla oli mahdollisuus katkaista ottelusarja ja marssia välieriin. Se ei kuitenkaan siinä onnistunut, vaan kotijoukkue Leka vei ottelun nimiinsä viiden erän tiukan ja virheiden värittämän taistelun jälkeen.

MAANANTAIN ottelu oli vuoristoratamaista pelaamista alusta loppuun saakka. Kun toinen joukkueista sai revittyä muutaman pisteen eron, päästi se vastustajan peliin kiinni omien virheiden ansiosta. Sitä tuskaili ottelun jälkeen myös Hurrikaanin päävalmentaja Lauri Rantanen.
– Annettiin jo ensimmäiseen erään 16 pistettä omilla virheillä. Se on kyllä aivan liikaa, päävalmentaja tuskaili.
Kaikkiaan Hurrikaani lahjoitti viiden erän aikana 43 pistettä Lekalle syöttövirheillä ja hyökkäysvirheillä. Ottelu muistutti hiukan ottelusarjan ensimmäistä kamppailua, jossa Hurrikaani oli voitossa kiinni, mutta sortui lopulta virhesumaan.
– Leka pelasi tänään joukkueen paremmin ja puolusti hyvin. Meillä oli liikaa halua ratkaista yksilöinä ottelu. Olisimme tarvinneet tänään enemmän malttia, mutta sitä ei löytynyt. Otan omaan piikkiin, että pelaamisemme ei ollut missään vaiheessa rauhallista.

LEKAN tasaisuudesta kertoo paljon joukkueen pistejakauma. Hakkuri Samuli Kaislasalo kirjautti 14 pistettä ja vahvaa kevättä pelaava keskipelaaja Arttu Reijonen 13 pistettä. Kaikkiaan yhdeksän pelaajaa sai nimiinsä vähintään pisteen.
Hurrikaanista kovimmat lukemat tehoili Antti Ropponen 25 pistettä ja kapteeni Matti Oivanen 23 pistettä. Erityisesti Oivasen saldoa voidaan pitää erittäin kovana. Keskipelaaja myös syötti vahvasti saalistaen neljä ässää ja käsittämättömät yhdeksän torjuntaa!

OTTELLUPARIN ratkaisu siirtyi Loimaalle torstaiksi.
– Nyt tarvitaan hermokontrollia. Se, kumpi joukkueista malttaa pelata omaa peliä ja noudattaa nöyrästi taktiikka, tulee voittamaan. Tänään Leka oli siinä parempi, mutta nyt parin välipäivän aikana keskustellaan joukkueen kanssa asioita läpi, päätti Rantanen.

Valtteri Arra