Mittaustyöt katkaisevat Köyliönkyläntien liikenteen

0

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus teettää Köyliönkyläntiellä (maantie 12 610) Loimaalla sijaitsevan Köyliön sillan tarkemittaustyöt 8.3. Mittaustyötä varten liikenne katkaistaan siltapaikalla tunniksi kerrallaan, yhteensä kahden tunnin ajaksi, kello 10–12. Mittaustöiden ajaksi siltapaikan voi kiertää Köyliönkyläntien (maantie 12 610), Vanhan Alastarontien (maantie 12 608), Vakkatien (seututie 213), Loimijoentien (maantie 2 101), Kanteenmaantien (seututie 231) ja Koskenkyläntien (maantie 12 610) kautta. Kiertoteitä ei viitoiteta maastoon erikseen näin lyhyen liikennekatkon vuoksi. Kevyelle liikenteelle järjestetään kulku sillan yli mittaustöiden ajaksi.
Ely-keskus pahoittelee mittaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille. Mittaustyöt tehdään Köyliön sillan kansirakenteen uusimisen suunnittelutyötä varten.
Urakoitsijana hankkeessa toimii Destia Oy.