Teuvo Loman antoi vinkkejä sisustajille Saviseudulla

0
Keittiösuunnittelua pääsi kokeilemaan vr-lasien avulla. Saila Puuronen katsasti laseista näkymiä moderniin keittiöön. Kuva: Karoliina Markula
Keittiösuunnittelua pääsi kokeilemaan vr-lasien avulla. Saila Puuronen katsasti laseista näkymiä moderniin keittiöön. Kuva: Karoliina Markula
Sanna-Maija ja Jukka Pasanen tutkailivat, löytyisikö kuvastosta mieleistä tapettia. Teuvo Lomanin mukaan nyt teetetään paljon maisematapetteja omista kuvista. Kuva: Karoliina Markula
Novidan kosmetologiopiskelijat hemmottelivat kävijöitä ihanilla käsihieronnoilla. Anette Pakarinen pääsi hoitamaan illan juontajan Teuvo Lomanin kämmenet. Kuva: Karoliina Markula

LOIMAA – Rakastan tapetteja, laitan niitä melkein joka asuntoon. Niillä pystyy luomaan sellaista kodikkuutta ja pehmeyttä, jota ei maaleilla saa, sisustussuunnittelija Teuvo Loman jutusteli Loimaan K-Raudan sisustusillassa.
Kierreltävänä oli kuusi pistettä, joilla tuote-esittelijät kertoivat niin tapeteista, maaleista, siivousvälineistä, ikkunapesureista kuin matoistakin.
Sanna-Maija ja Jukka Pasanen Jokioisilta etsiskelivät kotiinsa uutta tapettia. Kuvastossa oli jo tullut vastaan jokunen lupaava vaihtoehto, mutta viime silaus puuttui vielä.
– Tapetin pitäisi olla kiva ja kuviollinen, mutta ei silti hyökkäävä. Väri saisi mennä aika lailla harmaaseen, Sanna-Maija Pasanen mietiskeli.
Keittiönurkkauksessa kävijät pääsivät kokeilemaan keittiösuunnittelua vr-laseilla.
Kun lasit panee päähän, on aivan kuin astuisi keittiöön, ja laseihin pystyy makunsa mukaan valitsemaan joko romanttisen, modernin tai klassisen keittiön tai lataamaan katseltavaksi oman keittiönsä.
– Tämä on aika todentuntuinen. Saa hauskasti fiilistä siitä, miltä keittiö näyttäisi, forssalainen Saila Puuronen pohti katsottuaan laseista moderniin tyyliin sisustettua keittiötä.
Hän etsi sisustusillasta ideoita tulevaa keittiöremonttia varten. Kiinnostavin tyyli voisi kenties olla sekoitus modernia ja loftia.
– Toiminnallisuus on keittiössä ensisijaista, mutta toki keittiön pitäisi myös olla oman näköinen ja sopia taloon.

Karoliina Markula

 

Lue lisää 29.3.2018 lehdestä