Loimaan Eurojackpot-voitto on lunastettu – 90 miljoonan euron voitto meni Varsinais-Suomeen neljälle henkilölle

0
Loimaan Prisman veikkausvastaava Minna Lammela (vas.) ja palvelupäällikkö Terhi Marku ovat saaneet vastata monen median ja kansalaisten kyselyihin Eurojackpot-voittajasta.

Loimaan Prisman veikkausvastaava Minna Lammela (vas.) ja palvelupäällikkö Terhi Marku ovat saaneet vastata monen median ja kansalaisten kyselyihin Eurojackpot-voittajasta.

Loimaalla pelattu 90 miljoonan euron Eurojackpot-voitto on lunastettu.

Voittajat olivat yhteydessä Veikkaukseen ja kävivät pääkonttorilla kuittaamassa rahat tileilleen tällä viikolla, kertoo Veikkaus. He ehtivät sulatella asiaa ennen rahojensa lunastamista lähes kolme kuukautta.

Voittajia on yhteensä neljä. He ovat kotoisin Varsinais-Suomesta. Jokaisen voitto-osuus alavoittoineen on 22 504 200 euroa.

Kyseessä on Suomen kaikkien aikojen suurin rahapelivoitto. Se on lunastettu Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä. Loimaan Prismassa pelattu Eurojackpotin rivi toi voittajille yhteensä noin 90 miljoonaa euroa.

 

Veikkaus kertoo tiedotteessa, että voittajille tarjottiin pääkonttorilla juhlan kunniaksi leivoskahvit kuohuvan juoman kera. Edelleen hyvin hämillään voitosta oleva nelikko tahtoo pitää onnenpotkustaan erittäin matalaa profiilia. Elämä jatkuu raiteillaan, vaikka tilille tipahtikin nyt reippaampi summa rahaa.
Mutta miksi he ilmoittautuivat vasta nyt? Eräs nelikon jäsenistä tiivistää syyn yhteen lauseeseen.
– Piti saada riittävästi aikaa jäsentää ajatuksia tästä asiasta, voittaja perusteli Veikkaukselle.

90 miljoonasta eurosta ja voittotositteiden kohtalosta on pyörinyt helmikuusta saakka erittäin villejä huhuja ja spekulaatioita.
– Ei sentään koira syönyt, yksi voittajista sanoi, mutta ei halunnut kuitenkaan avata enempää, missä he tositteitaan viikkokausia säilyttivät.
Myös Veikkauksella iloitaan voiton lunastamisesta.
– Olemme iloisia ja helpottuneita, että voittajat löytyivät ja miljoonat löysivät kodin, Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman sanoo.
– Toivottavasti tuoreet miljonäärit nauttivat voitostaan ja laittavat hyvän kiertämään niin, että valtavasta potista on iloa myös muille.

 

Onnekkaat numerot arvottiin Eurojackpotin kierroksella 6/2018, yhdeksäs helmikuuta 2018.
Peli oli ostovaiheessa jaettu viiteen osaan. Jokaisella voittajalla oli porukkapelistä yksi osuus ja lisäksi yksi neljäsosa viidennestä osuudesta.
Myyntipaikoissa, kuten esimerkiksi marketeissa, kioskeilla ja huoltoasemilla, peli on mahdollista jakaa kahden, viiden tai kymmenen osuuden kimpaksi. Keskinäisillä sopimuksilla myös muunlaiset kimpat ovat mahdollisia.