Pemamek palkittiin hallitustyöstään Kultaisella nuijalla

0
Pemamekin toimitusjohtaja Jaakko Heikonen, Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi ja Hallituspartnerit ry:n Tampereen puheenjohtaja Jyrki Liljeroos.

Pemamekin toimitusjohtaja Jaakko Heikonen (vas.), Pemamekin hallituksen puheenjohtaja Pekka Heikonen, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi ja Hallituspartnerit ry:n Tampereen puheenjohtaja Jyrki Liljeroos.

Loimaalainen Pemamek on saanut tämän vuoden valtakunnallisen Kultainen nuija -palkinnon.

Valinnalla palkintolautakunta halusi korostaa pitkäjänteisen yrittäjyyden kehittämistä. Pemamekin omistajat ovat myös täydentäneet hallitustaan riippumattomilla jäsenillä, jotka tukevat omistajien omaa osaamista. Yritys on nyt kansainvälinen sekä vahvasti uudistuva ja kasvava.

Kultainen nuija huomionosoitus annetaan vuosittain pk-yritykselle johdonmukaisesta ja menestyksekkäästä hallitustyöstä ja sen myöntää Hallituspartnerit ry alueellisine sisarjärjestöineen.
Valinnan suoritti tänä vuonna palkintolautakunta, jonka muodostivat Outotec Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta, Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi hallitusammattilainen Sari Baldauf, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner sekä M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Loppukilpailun kolmen kärkeen ylsivät myös usealla eri paikkakunnalla toimiva suomalainen perheyritys Lääkärikeskus Aava Oy sekä nopeasti kasvanut suomalainen pilvipalveluintegraattori ja sovellustalo Nordcloud Oy Helsingistä.

Pemamek on vuonna 1970 perustettu hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle ympäri maailmaa tuottava perheyritys.

 

Aikaisemmat Kultainen nuija -voittajat

  • SE Mäkinen Logistics Oy Vantaalta
  • Lappset Oy Rovaniemeltä
  • Robit Rocktools Oy Lempäälästä
  • Serres Oy Kauhajoelta
  • Pohjola Rakennus Oy Tampereelta
  • Gofore Oy Tampereelta
  • HappyOrNot Tampereelta viime vuonna