Jesse Mäntylä jatkaa Hurrikaanissa

0
Hurrikaanin Mohamed Alhachdadi ja Jesse Mäntylä (edessä) katsovat tarkkaan, minne Loimu aikoo toimittaa pallon. Kuva: Juuso Riponiemi
Jesse Mäntylän raivoisa syöksy pelastamaan palloa. Kuva: Juuso Riponiemi

Lentopallo
Valtteri Arra
Libero Jesse Mäntylä ja Hurrikaani-Loimaa solmivat 2+1-mallisen jatkosopimuksen. Alkava kausi on Mäntylälle, 31, jo kahdeksas Loimaalla. Jokaisella kaudella Hurrikaanissa pelatessaan hän on voittanut jonkin värisen mitalin joukkueen kanssa. Kaikkiaan Salosta kotoisin olevalla pelaajalla on vyöllään jo 415 Mestaruusliigan ottelua. Hän on Hurrikaanin kokenein sekä ottelumäärissä, että fyysiseltä iältään.
– Tuntuu hyvältä, että saatiin tehtyä pitkä sopimus. Ei tarvitse sitten ensi tammikuussa alkaa pohtia tulevaisuutta. Ei minulla Suomessa ole oikeastaan ollut koskaan muita vaihtoehtoja, mutta edelleen ajatus ulkomailla pelaamisesta kiinnostaa, Mäntylä myöntää. Tällä hetkellä Mäntylä on Tomi Rumpusen kanssa ainoa yli 30-vuotias pelaaja joukkueessa.
– Pitää osata sopeutua muuttuneeseen tilanteeseen. Kaikki lähtee kuitenkin pelaajasta liikkeelle. Ja vaikka meillä on ensi kaudella nuoria joukkueessa, he ovat kuitenkin jo pelanneet joko Mestaruusliigaa tai sitten olleet juniorimaajoukkueissa mukana. Joten tietynlainen ammattimaisuus on jo olemassa. Totta kai pyrin olemaan esimerkkinä heille, koska olen muita huomattavasti kokeneempi, miettii Mäntylä.
Hurrikaanin joukkueen rakentaminen etenee nyt vauhdilla. Vielä tällä viikolla pitäisi seurajohdon saada useammankin viime kauden pelaajan kanssa solmittua jatkosopimus. Ainoa isompi hakuprosessi on passarissa. Siinä katseet on käännetty ulkomaiden suuntaan.