Kesäloma taiten käyntiin

0
Minja Paavilainen, Heini Paavilainen ja Eveliina Salo taiteilivat temppuradalla.

LOIMAA Kesälomaa oli takana vasta yksi kokoinen päivä, kun Keskuskoulu täyttyi jo iloisesta menosta. Kaupungin ja seurakunnan järjestämä kesäloman aloitustapahtuma tarjosi ensimmäisen kerran ohjelmaa myös yli 10-vuotiaille koululaisille.

Olimme täällä loman aikana jo kerran leikkimässä pallolla, Minja Paavilainen paljasti, kun hän suuntasi Heini Paavilaisen ja Eveliina Salon kanssa temppuradalle.

Pihapelien ehdoton suosikki oli kuplafutis, jossa Aatu Penttilä kertoi tulevan ”oikein todella kuuma”. Funexperiencen yrittäjä Marko Isomaan mukaan laji on lyönyt läpi tänä kesänä Loimaan seudulla. Kuplafutis innostaa lapsia liikkumaan ja sopii viihdykkeeksi myös esimerkiksi polttariseurueille ja työporukoille.

Kuplafutiksessa kaverille saa antaa taklauksia koko vuoden edestä, eikä kumpaakaan satu. Pallon sisällä olevissa valjaissa on turvassa.

Hauskanpitoa on luvassa lomalaisilla tästä eteenpäinkin. Niilo Pärssinen odottaa lämpimiä uintikelejä ja viikon vaunureissua, Eveliina Salo Yyterin retkeä ja Paavilaiset automatkaa Norjaan.

Me mennään katsomaan jotain vuoria, Heini Paavilainen kertoi.

 

Kuplafutis sopii niillekin, jotka eivät tykkää jalkapallosta. Laji on ennen kaikkea hauskanpitoa, jossa kellahduksilta on vaikea välttyä.

 

Minja Paavilainen, Heini Paavilainen ja Eveliina Salo taiteilivat temppuradalla. Tapahtumassa oli tarjolla myös musiikkia, askartelua ja pihapelejä.

 

Lue lisää 9.6.2018 lehdestä