Pemamek yhteistyöhön Retcon kanssa

0
Pemamekin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Loimaalla. Yrityksessä työskentelee 250 henkilöä. Kuva: LL arkisto.

LOIMAA Retco Oy ja Pemamek Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Retco myy jatkossa Pemamekin Suomessa valmistetut vakiomalliset pyörityspöydät ja -rullastot sekä hitsaustornit kotimaan markkina-alueella.
Pemamek puolestaan vastaa edelleen alueen laajemmista kokonaistoimituksista sekä robotiikasta.
– Haluamme tarjota kotimaisille asiakkaillemme laadukkaan tarjonnan ja erikoisosaamisen. Yhdistämällä vahvuutemme luomme entistä paremmat edellytykset asiakaslähtöiseen palveluun sekä pystymme vahvistamaan läsnäoloamme kotimaisilla markkinoilla, kuvailee Pemamekin toimitusjohtaja Jaakko Heikonen.
Retco on maan johtava hitsausalan maahantuonti- ja myyntiyritys ja Pemamek globaali hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisujen valmistaja.

Pemamek valmistaa hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja. Kuva: LL arkisto.