LP voitti Eurajoen vierasottelussa

0
Ottelun jälkeen hymy oli herkässä. Kuvassa ottelun kakkospalkittu Oskari Ylitalo, paluun LP-paitaan tehnyt Tero Lepola ja kapteeni Iiro Hämäläinen. Kuva: Jesse Jokinen
Ottelun jälkeen hymy oli herkässä. Kuvassa ottelun kakkospalkittu Oskari Ylitalo, paluun LP-paitaan tehnyt Tero Lepola ja kapteeni Iiro Hämäläinen. Kuva: Jesse Jokinen

Pesäpallo
Jesse Jokinen

Eurajoki–LP 0–2 (1–6, 2–6).
Lohkon hännille jäänyt Eurajoki isännöi lauantaina joukkueiden toista kohtaamista. Loimaalaisten tekeminen riitti rutiinivoittoon.
Palloilijat lähti otteluun ilman Sebastian Jaakkolaa, Joni Kalttosta sekä lyöjätilaston kärkeä Tommi Malista. Nähtiin kokoonpanossa yksi debyyttikin tämän kauden osalta, kun kokenut Tero Lepola palasi LP:n rivistöön.
Loppulukemat lisäävät Eurajoen ahdinkoa. Palloilijat puolestaan varmisti voiton ja lohkon muiden viikonlopun ottelujen myötä kotiedun pudotuspeleihin. Loimaalaisilla on jopa ohuet saumat ja teoreettinen mahdollisuus lohkovoittoon, mutta se vaatisi PunaMustilta useampaa alisuorittamista. Lähes varmasti loimaalaisten lopullinen sijoitus runkosarjassa on toinen.
Ottelun kolmostilanteet menivät 26–8-lukemin LP:n nimiin. Parhaina palkittiin kotijoukkueesta Jari Ojala sekä Lauri Kuronen. Vieraista kotiinviemisiä pokkasi nuoriso-osasto: kesän avauskunnarinsa iskenyt Mikko Lehtisalo sekä kolme juoksua tuonut ja jälleen hienosti pesävälit kulkenut Oskari Ylitalo.
LP jatkaa runkosarjaa yhden ottelun verran, kun 1.8. kotikentälle vieraaksi saapuu Järvenpää. Sen jälkeen joukkue suuntaa katseet kohti pudotuspelejä.

 

Lue lisää 24.7.2018 lehdestä