UEFA Super Cupiin siirtonurmi Virttaalta

0

LOIMAA Jalkapallon keskiviikkoinen UEFA Super Cupin loppuottelu pelataan Tallinnassa virttaalaisella siirtonurmikolla.
Viron jalkapalloliiton asiantuntijat olivat toukukuussa Suomessa selvittämässä löytyisikö täältä oikeanlaatuista siirtonurmea heidän tarpeisiinsa. Alastaron Virttaalta löytyi asiantuntijoita tyydyttävä kasvusto.
Valinnan perusteina olivat oikeanlainen hiekka kasvualustana, vahva matalaan leikattu nurmimatto sekä vaatimukset täyttävät nurmilajikkeet. Siirtonurmi toimitettiin Tallinnaan kesäkuun puolivälissä metrin leveinä ja 12 metriä pitkinä maksirullina yhteensä viidessä rekkakuormassa.
UEFA Super Cup 2018 -finaalipeli pelataan Tallinnan A. Le Coq -areenalla keskiviikkona. Finaalipelissä ovat vastakkain jalkapallon Mestareiden liigan voittaja Real Madrid ja Euroopan liigan voittaja Atletico Madrid. Tämä on ensimmäinen kerta, kun UEFA Super Cup -finaali pelataan Virossa – ja Virttaalla kasvaneella Vihervakka Oy:n siirtonurmella.

– Mukava katsella televisiosta, kuinka maailmantähtien nappulakengät toimivat varsinaissuomalaisella siirtonurmella, Vihervakan toimitusjohtaja Heikki Lehtimäki sanoo.

 

Lue lisää 14.8.2018 lehdestä