Hurrikaani katkaisi tappioputken

0

Akaa Volley – Hurrikaani 0–3
(17–25, 22–25, 20–25)
Lauantai- ilta ei ollut Hurrikaanille aivan tavallinen vieraspeli. Hurrikaani oli ajautunut kahden pelin tappioputkeen ja sen oli lähes pakonomaisesti onnistuttava katkaisemaan orastava pelillinen kriisi. Ja siinä Jussi Heino ja joukkue onnistui, lähes täydellisesti.
Matti Oivasen paluu kentälle saattoi olla se tarvittava tappioputken katkaisija, niin vahvan paluun kapteeni esitti. Oivanen paukutti kolmeen erään 15 pistettä (2 ässää, 7 torjuntaa) ollen Akaan illan kirkkain tähti.
– Ei sillä pitäisi olla vaikutusta, jos olen peleistä hiukan aikaa sivussa. Mutta kiva oli palata takaisin huilin jälkeen. Sen lisäksi pelaaminen oli helpon oloista ja meillä homma toimi hyvin, Oivanen summasi.
Hurrikaanin peli oli lauantaina niin vahvaa, että vain Eemeli Kouki jäi hyökkäystehoissa alle 50 prosenttiin. Kouki onnistui vastaavasti syöttöruudussa, jossa mies paukutti neljä ässää. Sen lisäksi koko joukkue oli laittanut alkukaudesta tutut työhaalarit niskaan ja palasi perusasioiden pariin.
Hurrikaanin vierasvoitto Akaasta oli henkisesti tärkeä. Kolme pistettä on hyvä saavutus Akaasta, jossa kotijoukkue on tunnetusti vaarallinen. Voitto antoi jälleen joukkueelle työrauhan ja se pääsee alkavalla viikolla voitto takataskussa palaamaan harjoituksiin. Hurrikaani pelaa seuraavan kerran vasta tulevana lauantaina Loimaalla, jolloin vastassa on Kokkolan Tiikerit.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 4.12.2018 lehdestä