Itsenäisyyspäivän ansiomerkit Loimaan seudulla

0

Tasavallan presidentti on itsenäisyyspäiväksi myöntänyt ansiomerkkejä isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille. Merkki myönnetään huomattavista siviili- ja sotilasansioista. Lähes 3 800 merkinsaajan joukossa on saviseutulaisiakin.
Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki: Välimäki Jari Juhani, asiantuntijalääkäri, Loimaa.
Suomen Leijonan ansioristi: Alitalo, Marjo Kristiina, erityisasiantuntija, Loimaa, Käkönen Jouko Juhani, tekninen johtaja, Ypäjä, Lehtinen, Jari Juhani, kuljetusyrittäjä, Loimaa, Lundström, Juha Arto Tapani, toimitusjohtaja, juustomestari, Ypäjä, Simola, Päivi Irmeli, kansanedustajan avustaja, Ypäjä, Torkko, Sari Johanna, erityisasiantuntija, Loimaa.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Haikonen, Hannu Yrjö Kalevi, peruskoulun johtaja, Loimaa, Leppäjoki, Outi Kirsi Kyllikki, ylikonstaapeli, Loimaa, Merta, Eino Olavi, peruskoulun johtaja, Loimaa, Prihti, Ari Petri Juhani, maatalousyrittäjä, Punkalaidun, Äikää, Kari Pekka, IT-päällikkö, Loimaa.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Isotalo, Sirpa Eeva Irmeli, taloussihteeri, Oripää, Kiuru, Ari Pertti Antero, rata-asentaja, Humppila, Vihervirta, Tuija Kaarina, laborantti, Loimaa.

 

Lue lisää 6.12.2018 lehdestä