”Katuvalot palavat miten sattuu”, Kaikkien aikojen Kopit, osa 2

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

Voit ottaa vielä osaa käsikirjoitusprosessiin ehdottamalla Loimaan Lehden tekstiviestipalstalla Kaikkien aikojen Koppia!

5.1.2004

Suurkiitos Loimaan päättäjille että uudenvuoden vastaanoton ajankohta on huomioitu lapsiperheitä ajatellen.

Ilotulitus oli upeaa katseltavaa ja on hienoa

 

 

Apteekista hakiessa lääkkeitä kuulen jälleen nuo tutut sanat: ”Ei ole tällä hetkellä, tulkaa huomenna.” Itse jaksan hakea lääkkeitä, mutta entä vanhukset? 

Inkeri

 

 

9.1.2004

Myllykylän alueella katuvalot palavat miten sattuu. Viime päivinä eivät juuri ollenkaan. Miksi? Lenkkeilijä

 

Monessa Loimaan kerrostalossa rapun nimitaulujen kerrosten järjestys on väärinpäin.  Siis eka kerros on ylimmäisenä. Näyttää hassulta.

Juuri muuttanut

 

 

12.1.2004

Poliisit jos katselis ilman turvaliiviä vöiden käyttöä, ni saldo ois kymmenkertainen, kaupungilla kävellessä seurannu, joka kolmas ei käytä.

Koso

 

 

On koirien kiinnipitoaika. Ei ole kivaa että pimeyden turvin ulkoilutat koiraasi vapaana aamuin illoin. Sillä jäljet näkyvät keltaisina läiskinä lumihangessa.

Naapuri

 

 

21.1.2004

Kiva herätä aamuisin klo 5 posteljoonin autonradion musiikkiin…Viikonloppuisin haluaisin nukkua pitempään!

 

Kirjoittakaa noista koiraterroristeista, jotka terrorisoi ympäristöään koiriensa kanssa!

 

Joku vaati tällä palstalla kissojen kiinnipitoa. Samalla logiikalla pitäisi varmaan tuhota sukupuuttoon esimerkiksi kaikki linnut, kun kehtaavat ulostaa.

 

26.1.2004

Nyt on mielestäni aihetta kiitoksen: Kaupungin hiihtoladut ovat olleet hienossa kunnossa! Kiva hiihtää täälläkin kun aina ei ehdi Virttaalle!

 

Lehdessä 24.1. kulttuurisivulla oleva auton sivukuva on otettu ”Castlevania”-pelisarjasta. Sillä ei ole yhteyttä Tolkieniin.

JP

 

 

28.1.2004

Haloo! Onko asiat todella näin, kyttäillään vain toistemme tekemisiä ja menemisiä ja nekin negatiivisin mielin!

Naurunaama

 

 

Lämpimät kiitokset ystävälliselle henkilölle, joka toimitti hiihtoladulla hukkaamani autonavaimet Vesihovin kahvilaan perjantaina 23.1.

Leena 

 

 

Ruusukimput Oripään apteekin henkilökunnalle kiitettävästä asiakaspalvelusta lähettävät asiakkaat.

 

2.2.2004

Lämpimät kiitokset SaraSportille upeasta asiakaspalvelusta lauantaina.

Toivoo avun saanut perhe.

 

 

 

 

Vinkki S-Marketin kiinteistön liikennejärjestelyyn: Parkkipaikkojen liikenne yksisuuntaiseksi! Sisään pääoven liittymästä ja ulos seuraavasta. Pitää asentaa selvät opasteet, jotka ohjaavat kiertämään rakennuksen. Saataisiin näin se jatkuva tungos päättymään.

Rauno  

 

 

4.2.2004

RAUNO kannatan sinun kanssasi samaa asiaa S-Market yksisuuntaiseksi liikenne sujuu paremmin.   Leena

 

Harmittaa kun Haaroisissa koululaiset eivät pääse aamupimeässä pysäkille. Siinä on vakituisesti rekka parkissa.

Äiti

 

 

16.2.2004

Mummon potkija voi tulla myös kotiäidin lapsesta! Turha syyllistää työäitejä! Lapsesta välittäminen siinä merkkaa, ei hoitopaikka!

Näin on

 

 

Itselle työpaikka henkireikä. Miten ihmeessä pysyy kotiäiti selväjärkisenä?

Nostan hattua

 

 

Älä välitä ”äitikersantti”, kateellisten panettelua! Mitä me tästä opimme  jälleen kerran?

”Kel onni on se onnen kätkeköön”..

 

 

17.3.2004

Turun Sanomista juuri luin kuinka Virttaankankaan pohjavedestä nauttivat Turun itäisetkin naapurit! Ja samanaikaisesti minulta kankaan asukilta loppui viimeinenkin pisara kaivosta. Ihmekös tuo kun vettä pumpataan 9 000 kuutiota vuorokaudessa. Toisille riittää ja toisille ei.

Appe ja Salme

 

 

Autoilijat! Ajakaa hiljempaa isojen lätäköiden kohdalla, ettei kura roisku jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden päälle!   

Kahdesti pyykkäämään joutunut

 

 

19.3.2004

Kuka kumma on tuonut tyhjiä kasettikoteloita Niemenkujan jätepaperinkeräykseen? Ei se mikään roskis ole! On aika pirullista, jos pitää nyppiä roskat papereiden joukosta.

 

24.3.2004

 

Loimaalaiset jaksaa vouhottaa koirien jätöksistä! Ympärillämme tapahtuu vakaviakin asioita! Haloo – kakat maatuu, lasinsirut esim. ei!

Luontoihminen

 

 

On totta ettei koirankakkoja siivota, mutta itse siivoan joten olisi väärin nostaa koiraveroa kaikkien osalta ja yleistää.

Poikkeus

 

 

Kuinka kehtaatte valittaa koirien ulosteista? Eikö tuo oo pienin ongelma maailmassa? Et itse ole tullut ajatelleeksi, että huuhdot jätöksesi alas lähdevedellä?

 

 

26.3.2004

Eiköhän se ole laki, joka vaatii keräämään koiranjätökset.  Millähän se yksi vessansa huuhtelee vai käykö ojanreunalla koiransa kanssa??

 

Jos haluaa hautaan tai pyörätuoliin, niin voisiko sen tehdä muualla kuin tienpäällä järjettömästi kaahaten. Siinä voi sattua ikävästi sivullisillekin.

Mutkassa ohitettu

 

 

29.3.2004

Ihmetyttää kun ammatti-instituutista sanotaan, että menee hyvin mut opiskelijat tietää toista. Kaikesta säästetään, opetus kärsii. Mikä on tosi asia?

Oppilaat 

 

 

Turha homma tuo kellojen vääntely keväällä ja syksyllä. Sama aika kelpaisi kesällä ja talvella. EU:ko senkin määrää?

Mies Mellilästä