Mikko Mäestä lentopallojoukkue Hurrikaanin uusi puheenjohtaja

0

Lentopallo
Valtteri Arra
Kolme kautta Hurrikaani-Loimaan puheenjohtajana toiminut Kari Mylen astui vuodenvaihteessa syrjään ja tilalle valittiin hallituksen jäsen Mikko Mäki.
Vaihtoon ei liity minkäänlaista dramatiikkaa vaan puheenjohtajan vaihtoa suunniteltiin jo syksyllä.
– Viime elokuun vuosikokouksessa sovittiin, että Mikko jatkaa minun tilallani. Jään hallitukseen, mutta Mikko ottaa vetovastuun, Mylen kommentoi.
Hän on erittäin tyytyväinen siihen, että Hurrikaanissa pystytään vaihtamaan puheenjohtajaa tasaisin väliajoin. Ennen Myleniä Hurrikaanin nuijaa heilutti reilun kolmen vuoden ajan Rauno Mäkelä.

UUSI puheenjohtaja Mikko Mäki on loimaalaisille tuttu mies. 39-vuotias insinööri on saanut ”tulikasteensa” lentopallon pariin jo juniorina.
– Nuorena pelasin lentopalloa ja sitä kautta laji ja seura, ensin Jankko ja myöhemmin Hurrikaani, ovat tulleet tutuiksi. Myös Rantasen Liisasta ja Pentistä on hienot muistot, viittaa Mäki todelliseen lentopallopariskuntaan.
Valloxilla tuotantopäällikkönä toimiva uusi puheenjohtaja tuli seuratoimintaan mukaan Mäkelän houkuttelemana. Mäki on luultavasti yksi Mestaruusliigaseurojen nuorimpia puheenjohtajia, mutta vastuu ei häntä pelota.

 

Lue lisää 10.1.2019 lehdestä