”Pimeä alkoi”, Kaikkien aikojen Kopit, osa5

0

Loimaan Lehti ryhtyi julkaisemaan Koppeja vuoden 2003 joulukuussa. Julkaisemme tekstiviestipalstamme 15-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki sähköisestä arkistostamme löytyvät Kopit nyt netissä muutaman kuukauden pätkissä.

Tähän päivään mennessä niitä on ehditty paperilehden tekstiviestipalstalla julkaista jo lähes tuhat sivua – ja sanansa ovat saaneet sanoa niin Audimies, Kuntalaispassiivi, Veronmaksaja, Uneton kuin Stetoskoopin uhrikin ja tuhannet muut nimellään ja nimimerkillä.

Monella lukijalla on lempiaiheensa ja monilla peräti lempi-Koppinsa. Syksyllä 2019 saa Loimaan teatterissa ensi-iltansa näytelmä, jonka repliikit ovat vain ja ainoastaan Koppeja.

1.10.2004

Isälle, joka käy pienen poikansa kanssa Lammas- ja Putkipuistossa: Voisitko olla tupakoimatta puistoissa tai laittaisitko edes tumpit roskiin?

 

Sydämelliset kiitokset ystävälliselle ja rehelliselle henkilölle, joka toimitti pudonneen rahapussini poliisilaitokselle viime viikon perjantaina.

MH

 

 

Pimeä alkoi! Ajovalojen tarkistus ja säätö olisi monen autoon tarpeen!

Remonttireiska

 

 

4.10.2004

Vanhemmat, kertokaa lapsillenne miksi hyötyjätepisteet on tehty! Ei roskapussien levittelyä, pullojen rikkomista eikä paperien polttoyrityksiä varten!

Ok?

 

 

Kiitokset Eija Heinoselle koskettavasta isällensä omistetusta muistokirjoituksesta!

Ystävä 

 

 

Pimeä alkoi! Laittakaa edes lapsellenne heijastin – näyt paremmin!

Remonttireiska 

 

 

Seppälä avattiin uusissa tiloissa, se hyvä. Mutta missä oli avajaispäivän tarjoilu? Oli aika vähän porukkaa, ehkä tarjoilu olisi piristänyt ihmisiä. Vai?

 

Alastarolle kyläpoliisi toimimaan, että saadaan ylinopeutta ajavat aisoihin!

 

Ei ole Suomessa eikä maailmassa nälkää? Tarjosin SPR:n kerääjälle rahan sijasta kaurapussia, ei kelvannut? Itse syön kaurapuuroa joka päivä.

 

7.10.2004

Sukunimi muuttui naimisiin menon myötä. 1. kirje uudella nimellä K-marketilta – uusi kortti uusin tiedoin! Mahtavaa palvelua!

Tuore vaimo 

 

Kyllä Alastarolle tarvitaan oikea poliisi!

 

Lämmin kiitos ystävälliselle miehelle joka palautti metsään eksyneen sienestäjän lähtöpaikalleen!   Postilaatikko

 

11.10.2004

Loimaa ei Forssan lailla tarvitse ankkalammia. Pekankujalla se on valmiina.

Muuttaja

 

 

Loimaan Instrussa on ihana henkilökunta, kävin Tampereen vastaavassa eikä voi puhua samana päivänäkään.

Rillipää  

 

 

Mellilän keskustan ilme on ränsistynyt mm. entinen baarikiinteistö on todella kauhistus.

Wagner

 

 

Alastarolla mitään poliisia tarvita ja varsinkaan poliisilaitosta. Pikemmin kannattais ruveta miettiin mitä tehdään tollasten kyläpoliisien ja pummien kans?!

 

Tuleeko Metsämaasta uuden Loimaan jäteasema, kun polttolaitos sinne aiotaan perustaa. Eikö puhdas ilma ole kaikille etuoikeus, puhumattakaan hajuhaitoista.

 

Kiitos Loimaan kunnan kirjastolle Hirvikoskelle aina niin ystävällisestä palvelusta!

Melliläläinen

 

 

13.10.2004

En anna periksi – poliisilaitoshan ne pummit hoitaa, mutta nyt on kysymys  ylinopeudesta Alastarolla! Kukas sen hoitaa?

 

Alastarolle työpaikkoja!!!

 

Loimaa, Suomen vilja-aitta ja maatalouden edelläkävijä ja kas kummaa…ei yhtään EMÄNTÄÄ ehdolla tulevaan valtuustoon. Häpeättekö taustaanne hyvät naiset!

 

Suomalaiset puolustavat muutamaa paviaania, mutta kuka puolustaa Virttaan kangasta? Eduskuntakin otti kantaa paviaaneihin, mutta ei kankaan tuhoamiseen.

 

 

Miten sellainen ihminen kehtaa pyrkiä uuden Loimaan asioiden hoitajaksi kun ei pysty edes omia asioita hoitamaan?

Ihmettelevä   

 

 

Roskakuski hoi! Onko aina pakko ajaa pilalle Kotikujan ja Lönnrotinkadun kulmassa oleva nurmikko? Vaihda vaikka kuskia, jos se auttais jotain.

 

15.10.2004

Tauno Kylmämetsä on aivan oikeassa moni valtuutettu tekee paljon näkymätöntä tausta ja laajaa yhteistyötä luottamustehtävää hoitaessaan.

Äänestäjä 

 

 

Emäntä on sikalassa töissä – isäntä ehtii hyvin päättämään molempien puolesta.

P

 

 

Kaupungista on viety jo ainakin neljä SDP:n vaalimainosjulistetta ja torilla oleva mainostorni on kaadettu.  Jos asialla on joku toinen puolue, olisi ollut fiksua kysyä ainakin lupa. Tasoitustahan tämä antaa ilman muuta. Oli syyllinen sitten kuka tahansa, niin muistutettakoon, että teko on rikos!

Demari  

 

 

Nykyiset valtuutetut olette jo kehittäneet tuhoamalla rahat käräjöintiin, kehittäkää vaan itseänne kotona!

 

Eikö millään ole enään väliä? Ehdokkaina on rattijuoppo, pahoinpitelijä, kotirauhan rikkoja, varkauden tekijä, kavaltaja…… Eikö puolueet tarkista ehdokkaitaan?

 

Alastaron byrokraateilla tuntuu olevan kova hinku päästä tuhoamaan tonteiksi ainutlaatuinen maisema ja ihmisten tulonlähde eli Loimijoen rantapellot!

 

Mälläisten äitien kannattaisi iloita lastensa ajorataharjoittelumahdollisuudesta näinkin rauhallisessa liikenneympäristössä.

Pesue jo maailmalla

 

 

Jos baarissa olisi portsari, Baaria ei kauaa olisi koska kanta-asiakkaitten ottama oma ”valta” jota myyjät tukevat loppuisi.

Näin Loimaalla

 

 

Miksi aina äänestät ”narsistisia” henkilöitä, hehän AINA ajattelevat VAIN itseään!

Tarkkailija

 

 

29.10.2004

Alastarolla nuorisotilojen ovet kiinni järjestyshäiriöiden vuoksi… Parantaa varmaan tilannetta!  Pitäisikö valvontaa tehostaa? Vanhemmat mukaan? Missä on Alastaron koulun kuuraattori tai oppilashuoltoryhmä? (vrt, esim. Jokioinen) Uudet valtuutetut ottakaa kantaa. Vanhemmat herätkää!

 

 

Laittakaa Seija Leppäjoki sosiaalilautakuntaan sillä hän taitaa olla ainoa, joka tietää ja osaa hoitaa vammaisten asioita.

Vammaisten puolesta

 

 

Onnea Alastaron ääniharavalle. Äänimäärästä huomaa, kenestä pidetään!

Sitoutumaton

 

 

Antti Hirvelä: Tajuatko mitä typerä valtuuston kokoonkutsusi oikein maksaa? Todella typerää – jopa Sinulta!

Ylisuurta egoasi inhoava

 

 

Muista ihminen, että pidän sinua silmällä!

 

Kiitokset Loimaan apteekin henkilökunnalle, teillä on aina asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Äiti vm 68.

 

 

On minuunkin jo lapsena juurrutettu talkoohenkeä. Kummasti vain aistii, ellei ole tiimiin ”sopiva”. Huonoa itsetuntoa, sanovat!? Uskokoon ken tahtoo!

EEG

 

 

3.11.2004

Loimaalla pelataan hyvää jääkiekkoa. III-divarin sarjataulukko kuitenkin puuttuu LL:stä. Muut lajit kyllä huomioitu!

 

Yksi pirullisimmista riesoista varsinkin, jos on allergiaan tai astmaan taipumusta on se, että keväällä tai syksyllä otetaan tuli naapureista piittaamatta avuksi lehtien tuhoamisessa. Ummehtunut katku on pahaksi. Lehdet voi viedä  ilmatteeks Kirveskalliolle.

 

Moni opetettu ja valtuutettu asiantuntia kehuu eri titteliä hyväksi käyttäen Virttaan pohjavesihanketta. Eikö olisi järjen käyttö sallittu, haudattaisiin koko hanke!

TT

 

 

On se ihme juttu miten nuorisoa voidaan syyttää ihan mistä vaan! Opintien koulun homeongelmakin nuorison aiheuttama!

 

Kiitos kiitos kiitos! Loimiranta yllätti, kun 10 v tauon jälkeen kävin. Pääsin laulamaankin orkesterin kanssa.

Tanssikenkä 

 

 

Lääkäri sanelee sairaskertomukset. Potilaskertomukset ”sanellaan” taukohuoneissa tai mopinvarteen nojaillen.

 

Opiskelija jäi ilman palvelua Oripään kirjastossa. Työntekijä keskittyi yksityisasioiden hoitoon puhelimella. Loimaalla palveltiin.

Opiskelijan isä

 

 

Kelit tulee liukkaaksi, ..älkää uhmatko henkeänne kulkiessanne Heimolinnan kohdalta pikatien yli ..eikö kieltomerkit sano mitään ..

Huolestunut autoilija

 

 

Olisi meille kaikille eduksi käyttää ensisijaisesti vain kotimaista työvoimaa.

Pettynyt

 

 

Sari Keskitalon kirjoitukset olivat parasta vaalianalyysiä. Silti on kysyttävä:  Mihin aikaisempien aikojen uskallus on kadonnut?

Spekulantti

 

 

Päätoimittajan vaalikonekommentit olivat mielenkiintoisia, vaikka ne liikkuivat yleisellä tasolla. Nyt olis aikaa selvittää, miksi hallinto takkuilee.

 

Loimaan imagoa parhaimmillaan. Teeveessä soi Suuren suomalaisen tiimoilta Ensimmäiset suomalaiset. Näitä oli mm. myöhemmin loimaalainen Yrjö Salminen.

 

Sinä joka halusit tanssia la seuriksella: tule sinne klo 23 eikä klo 02. Saadaan tanssia kauemmin!

 

5.11.2004

Alastarolle myös kameravalvonta, että liikenne hiljenee.

 

Uutisviikon juontaja-toimittaja voisi opetella puhumaan sujuvasti, muuten ok.

Loimaalainen

 

 

Selinheimon olisi syytä kertoa lukijoille, miksi Vainiolle tarjotaan 1 500 euroa, vaikka kaupunki ei ole edes velvollinen maksamaan viivästyskorkoja.

Koppi 

 

 

Minäkin onnittelen Alastaron ääniharavaa. Jatka samaan tahtiin niin titteli säilyy.

 

8.11.2004

Samaa mieltä lauantain kopista  – Alastaron liikenne n. 60-70 km/h jokusilla.

Seurannut liikennettä

 

 

Maasturin kuski, joka ajelit pyhäinpäivänä kaupungin hautausmaalla klo 13.10 käytäviä pitkin, häpeäisit. Kaikki näytitte olevan tervejalkaisia.

 

Miksi parturista ei saa kuittia? Forssasta sai.

 

Rutkurunni täytettiin huoltoaseman jätemaalla. Koska Rutkurunnia aletaan puhdistaa. Rutkurunnista piti tulla asemakaavankin mukaan virkistäytymispaikka. Runni myytiin sillä ehdolla, että ostaja jatkaa runnin kunnostamista.

 

19.11.2004

Kiitos päättäjät!

Sivukylän Tessu

 

 

Loimaan kunnan päättäjät! Tehkää nopeita, järkeviä päätöksiä Opintien koulun homeongelman poistamiseksi. Näyttäkää, että olette paikkanne ansainneet!

Do it

 

 

Nostan hattua ja kiitän pyöräilijää Turuntiellä kuntarajan kohdalla. Valot ja heijastimet näkyivät todella hyvin 18.11. Muuten tiellä oli pussipimeää klo 7.25.

 

Kyllä niitä nuoria on Loimaalla ja muuallakin ketkä ei töitä tee, ei ainoastaan Alastarolla!!

 

 

Miksi Loimaan tv-kanavassa on niin huono kuva?

J Punkka

 

 

 

Kiitos puhelinluettelosta! Mutta miks ihmeessä se oli pakattu muoviin!

Turhaa roskaa!

 

 

Kävelylenkki plus ruokailu joka keskiviikkoaamu eläkeläisille. Kiitos Mellilän kunnassa Kaija ja Tanja. Jatkoa varmasti toivotaan ensivuonnakin!

 

 

Ypäjänkylässä yritettiin organisoida vastustusta Helanderin polttolaitokselle. Kun se kaatui, alettiin riidellä männystä. Mitähän seuraavaksi…  Ypäjälle ei saada uusia asukkaita riitelemällä jo tonttien puistakin. Siirrytään 2000-luvulle jo Ypäjänkylässäkin!

Ypäjänkyläläinen – valitettavasti

 

 

22.11.2004

Te jotka supisette, hihitätte, leikitte kännykällä ja vehtaatte omianne joogatunnilla. Mitä te saatte irti tunnista? Keskittyminen ja rauhoittuminen on A & O.

 

 

Hyvä että te ”aikuiset” keskustelette nuorten työn teosta. Olen keskimäärin 14 tuntia päivässä töissä. Älkää yleistäkö, ei kaikki ole lusmuja.

”Parikymppinen”  

 

 

Ei me voida sille mitään, että nuoret ei lähde teollisuustöihin, kiitos kaunis vapaan kasvatuksen!

 

Suurkiitos ripeästä ensiavusta punaisen Fordin vaalealle ypäjäläiselle  naishenkilölle, saadessani sairaskohtauksen 17.11. Forssa-Loimaa tiellä.

 

Eikö maaseudulla ole mitään sivistystasoa? Lenkkeillään ja ajellaan yksityisen pihan läpi. Ns. yleiset kärrytiet on lailla lopetettu 1. 3. 77.

Mäkikujalainen 

 

 

Sinä valkoisen hinausauton kuljettaja Mellilästä, aiheutit vaaratilanteen kun äkillisesti jarrutit edessäni. Ensi kerralla voi sattua vahinko!

Taxi kuski 

 

 

Haloo Hese! Syötävää ruokaa teillä on kanatortilla ja se on usein tarjolla vain mainoksissa??

Joskus nälkäinen 

 

 

Ysisopista ostin mukavat lahjat jouluksi: villasukat ja lapaset sekä leivonnaiset.

Ohikulkija 

 

Poliisin lausunnossa Mälläisten mutkat todettu vaaralliseksi koululaisille, muttei sivistyslautakunta päätöksissään siitä välitä vaan rikkoo perusopetuslain 32 §.

Tyrmistynyt

 

 

23.11.2004

Lindenin talo kuuluu koulun maisemaan yhtä hyvin kuin Hossin mäkikin. Ainoaa kaunista katseltavaa kauppakeskuksen nurkilla. Koululaisten opetukseen tilat vaikka vanhan ajan verstaaksi tai koulun myyntipajaksi? Luovat ihmiset ja keskuskoulun vanhemmat pankaa töpinäksi!

Marita

 

 

26.11.2004

Aina puhutaan nuorista työntekijöistä, mutta vähän yli neljäkymppiset on täysin unohdettu!

 

Marraskuun alusta eteenpäin tieliikenne laitettiin lainsäädöllisin keinoin sekaisin, ilmapiiri huononi. Ruuhkat ja jonot kasvoivat!

 

Miksi Forssan (teksti-)mainoslehti kaivelee Loimaan vikoja ja houkuttelee meitä samalla Forssan kauppoihin.

Paikallinen parasta

 

 

Loimaalle uusi urheilulaji. Kyllä!. Olemmekin jo pitkään pohtineet että pesäpallopallokentän voisi muuttaa speedwayradaksi.

Warooom

 

 

Metallin Lehtola on kurssit hyvin käynyt ja liitolta kirjoituksen tilannut. Keskitalo ei kyllä maailmaa parantanut vaan, totesi tosiasiat.

just just 

 

 

Mitä hienompi auto ja ”hienot” eläkeläiset, leveämmät hameet, pelien pelaajat.. Parkkeeraavat kauppojen inva- ja lapsiparkkeihin. Eikö kukaan valvo?

 

Ette kai taas oo jakamas Loimaata? Vain yksi Loimaa muut olkoon Hirvikoskea myöten kaupunginosia. Paljasjalkainen hirvikoskelainen

 

Avuksi Helanderin nyt päättäjät menkää – antakaa tontti polttolaitokselle. Lopetetulle kaatopaikalle on hyvät kulkuyhteydet mistä päin vain.

Alastarolainen

 

 

29.11.2004

Nyt tiedän miten saadaan keskikaupungin kadut möykkyisiksi: lumisateen jälkeen annetaan autojen ajaa puoliin päiviin lumi piukkaan ja sitten aura-auto viimeistelee terät ylhäällä!

Ei pyry yksin yllätä

 

 

Loimaan kaupunkiin on PAKKO saada toinen kaukalo!!

Ahdasta yhdessä 

 

 

Eikös tänä vuonna Vanha Hirvikosken tie voitais pitää kunnossa? Turhan monta autoa edellisinä vuosina siinä ajanut ojaan.

Kuski 

 

 

Sinä taxikuski joka valitit edessä ajavan jarrutuksesta: älä roiku niin lähellä takapuskuria ettet ehdi reagoida! Muka ammattiautoilija, pah!

 

Kyllä on muilla naurussa pitelemistä kun tulevaisuudessa lähettävät Loimaalle postia. On niin mahtava paikka ettei yksi nimi riitä kattamaan koko aluetta.

 

Terveiset Jaanalle, naula päähän ja baanalle!

Kreikan meri-meri Kreikan

 

 

Pusi pusi kuuluu kuusen alta, tytön kamppaa kohta pojan jalka. Tyttö kaipaa tapaniaan, nämä tapahtumat sijoittuvat vanhaan japaniaan. Kiitos tästä meille!

 

Kaikille loimaalaisille makkaraa ja sinappia!!

 

1.12.2004

Joulumieli mennyt!? Joulun alla Ekotorilta varastettu tekemiäni isoja miesten sukkia jo kaksi paria? Varmasti lämmittävät! Pidät tai annat, hyvällä omallatunnolla.

Pettynyt tonttu 

 

 

Kanta-Loimaa on hieno nimi. Käyttäkäämme sitä. Sopii ajatellessa sekä menneisyyttä että tulevaisuutta.

Kanta-Loimaalla asioiva

 

 

Kotiseutuni Hirvikoski. Kanta-Loimaan kirkko aina ja ikuisesti. Siellä on koulu käyty, ripille päästy, vihitty, lapset kastettu ja vanhemmat lepoon siunattu!

 

Kun Loimaan kunta ja Loimaa yhdistyvät, pitäisi jäädä vain yksi. Olkoon se siis yksinkertaisesti Loimaa.

 

3.12.2004

Suurkiitos rehelliselle kännykän löytäjälle, S-marketin kassalle ja poliisille avusta! Hyvää joulua kaikille!

Pudonnut Nokia

 

 

Olisko mahdoton palvelu saada pakkasmittari Loimaan torin syrjään? En tiedä muuta kaupunkia, missä ei keskustassa ole mittaria.

Pakkasella 

 

 

Loimaalla on suuri menneisyys, mutta pieni nykyisyys. Kanta-Loimaan kirkko on yksi suuruuden osoitus. Jos nyt rakennettaisiin uusi kirkko, niin pikkuriikkinen herranhuone riittäisi.

Pieni ihminen

 

 

Loimaalaiset eivät hyväksyisi nimien muuttamista, jos nyt vaikka Alastaro, Oripää ja Mellilä haluaisivat yhtyä Loimaaseen, mutta kaupungille pantaisiinkin uusi nimi ja hävitettäisiin myös entiset kylännimet. Oimaa 

 

Hyvät pyöräteiden hiekoittajat! Olisi mukava kelkkailla ja pulkkailla, jos hiekka ei estäisi sitä iloa. Hiekkaa vain toiselle puolelle

 

Vanhemmat, tiedättekö millaista rallia lapsenne ajavat traktoreillanne ympäri kyliä? Käykääpä joskus itse katsomassa millaisessa vaarassa sivulliset sekä pikku kullannuput itse ovat.

 

Sinä, joka olet ottanut kotiisi tai vahingoittanut vanha herra Junior-kissaa, keltainen+punainen panta. Olkoon joulusi piloilla, kotiväellä on jo!

 

Missä viipyy loimaalaisen säveltäjämestarin haastattelu?

Kaikkea hyvää

 

 

Metsämaan liuskassa arvosteltiin nuorisoa kirkonmäen roskaamisesta. Sama aviisi pyysi nuorisolta apua kotisivujen teossa.

Että sillai

 

 

Isoveli valvoo – valvooko? Neljäs kerta kun näen poliisin ajamassa virka-autoa kännykkä korvalla!!!!! Nappi korvassa autoileva

 

8.12.2004

Kiinnostavaa kilpailutettiinko aikanaan tähän Mellilänjärven kaivamiseen yrityksiä? Paljonko nyt kaivava yritys kaikkiaan tonneina saa myydä?

Kuopanpohjalta

 

Loimaalla nämä jutut nimistä alkavat kuulua yhtä lapsellisiin juttuihin kun aikanaan kohu liikennevaloista. Ehdotankin Loimaan uudeksi nimeksi Junttila City.

 

Tiellä hevosella liikkuvat ovat hengenvaarassa! Ajoneuvojen kuljettajat ovat täysin ulkona kohdatessaan tämän hienon ajopelin!

Kavionjälki 

 

 

Teille jotka lahjoitatte kirpputoreille tavaroita huonekaluja, kodinkoneita, käykää katsomassa, että ne myös menevät perille saakka, sillä usein ne katoavat matkalla mystisesti. Tai viekää kyseiseen paikkaan lista, jossa on kaikki tavarat.

 

Eija Soini on johtanut sosiaalilautakuntaa kaksi kautta hyvin ja yhteistyökykyisesti, vaikka on kokoomuslainen eli puheenjohtajuus edelleen porvareille! Vasemmistoliittolainen puheenjohtaja ei ole paras paikalle, kun sosiaalisektori tulee entistä enemmän käyttämään yksityisen sektorin palveluja.  Järkeä valintaan

 

Suomea ei voi sanoa enää itsenäiseksi valtioksi, Brysselissähän ne asiat päätetään!

 

13.12.2004

Koristelematon kuusi: protesti joulua, yrittäjyyttä, naisia vastaan? Tai puhdasta ideologiaa?  Hämmästynyt loimaalainen äänestäjä

 

Pieni kapitalistinen Suomi investoi jatkuvasti suureen kommunistiseen Kiinaan. Ennen työmies kumarsi itään, nyt saman tekee suurteollisuus.

 

Hyvää ja turvallista joulua Sinulle ”ratinpyörittäjä”!

Onko olkapää ok

 

 

Ei ole aikaakaan kun koulupoikia valistettiin myssyjen käytöstä kylmillä. Oppi on mennyt perille ja hyvin. Poikaset käyttävät jo myssyjä!

Kiitos vanhenpain 

 

 

Kiitos samoin avainvaras – voisit palauttaa, mikäli IHMINEN lienet?

Hämmästynyt 

 

 

Nythän turkulaiset voivatkin juoda meren tyhjäksi, kun on keksitty sellainen kone, jonka avulla suolaisesta merivedestä pystytään suodattamaan makeaa juomavettä. Hurraa, Virttaanharjut säästyvät.

 

15.12.2004

Koristelematon joulukuusi oli tervetullut vaihtoehto. Se edusti aitoa, perinteistä joulua, ilman kaupallista krääsää. Liekö vaihtoehto tarkoitus vai inhimillinen erehdys?

 

Vielä yksi nimiehdotus uudelle fuusiolle: Kunta-Loimaa Jotain uutta, jotain vanhaa ja koskee koko komppanjaa.

Kuntaloimaalainen 

 

 

Postille: raviradalle vois postit heittää kasaan, haettas kukin omamme – ei tarttis si enää jakaa muille kuuluvia kuoria. Lukutaitoa jakajille, kiitos!

 

17.12.2004

Loimaan Lehden uutisointi ihmetyttää. Se pitää tärkeämpänä uutisoida naisten vaatteisiin pukeutuneita miehiä kuin kauniita lasten esityksiä.

Pettynyt 

 

 

Viikonlopun mainospostit tulee jakaa viimeistään sunnuntai-aamuna! Kaupatkin auki! Huippu oli 6.12. iltamyöhä! Jakajat huom – ettei tarttis ”kieliä” maksajalle…

 

Turun Radiossa käynnistyy iltapäiväohjelma. 20 km:n päässä Loimaalta odotellaan ”aamun” lehtiä. Postiko palvelee???

 

Uusi Loimaa, uusi palvelumuistio joka kotiin: minne unohtuivat Kojonkulman, Metsämaan ja Niinijoen koulut?

E.J. 

 

 

Jos Lemmensillan tilalle tulee autoilusilta, muutan heti muualle Loimaalta.

Loimaalla 3 vuotta asunut

 

 

Ei mitään raatojen polttolaitosta kaupunkialueelle. Herätkää loimaalaiset!

 

Kyllä Oripäähän yksi polttolaitos mahtuu, täällähän on ilmansaastuttajia jo entuudestaan.

Aika vaihtaa kuntaa

 

 

27.12.2004

Sinä joka pidät koiraasi todella lyhyessä narussa takapihalla, etkä välitä koirasti. Aion soittaa poliisille ellei tilanne muutu.

Naapuri 

 

 

HEIPPA! Onpa hauskaa et amiksen viereen saamme raadonpolttimon! Tautinen juttu!

 

29.12.2004

Hienoa Loimaat!  Mihin unohtui lapset? Miksi muuttaa HYVÄKSI TODETTU aikaisempi ilotulitusaika??   Viiden lapsen äiti

 

Ei mitään sikapoltto-ongelmia tule kun kaikki raadot kuskataan metsään hirviä pelottamaan.

P

 

 

Myyjät huom!  Myös 14-vuotias on asiakas, vai eikö teistä?

Jäi ostamatta

 

 

Sinä sinisellä Kadetilla joulupäivänä Niinijoella ajellut, missä oli joulumielesi. Ohittaessani sinua painoit kaasua. Ensi kerralla voi käydä huonommin!!!