Hallin katto sortui Loimaalla, yksi loukkaantui vakavasti

0

Loimaa Yksi ihminen loukkaantui vakavasti hallin katon sortuessa Loimaalla torstaina aamupäivällä. Tasakattoisen, Palininkadulla sijaitsevan 1500-neliöisen rakennuksen kattoa sortui pelastuslaitoksen arvion mukaan noin 150 neliön alalta. Sortuman alle jäi kaksi miestä, joista toinen loukkaantui vakavasti. Häntä lähdettiin kuljettamaan hoitoon Turkuun.
Hälytys tapahtuneesta tuli hätäkeskukseen vähän yli kymmeneltä aamulla. Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Markus Majurin mukaan sortuman syystä ei voida toistaiseksi sanoa mitään varmaa, mutta kattojen lumikuormat ovat nyt suuria.
– Kun lämpötila on noussut jo nollaan ja katolla on paljon lunta, niin tämä mahdollisuus pitää ottaa tietysti huomioon. Syytä tapahtuneeseen selvitellään, Majuri totesi.

 

Lue lisää 9.2.2019 lehdestä