Hurrikaani-Savo Volley 3–0 (25–20,25–20,25–22)

LENTOPALLO Runkosarjan lopullisen sijoituksen kannalta keskiviikkona Loimaalla pelattiin erittäin iso ottelu. Hurrikaani isännöi viisi pistettä perässä olevaa Savo Volleyta. Sen lisäksi on erittäin todennäköistä, että joukkueet kohtaavat vielä pudotuspelikevään aikana uudelleen, joten panosta keskiviikko- illan jännitysnäytelmästä ei puuttunut.

Kotivoitto kasvatti Hurrikaanin etumatkaa Savoon nähden jo kahdeksaan pisteeseen. Samalla se nousi sarjajohtaja Valepan kanssa tasapisteisiin. Voitto oli samalla joukkueelle jo yhdeksäs putkeen liigassa.

Runkosarjassa Hurrikaanilla on jäljellä vielä viikonlopun vieraspelit, jälleen Savo Volleyta vastaan lauantaina ja sunnuntaina Rovaniemellä vastassa on Team Lakkapää. Ensi viikolla keskiviikkona joukkue käy Akaassa ja päivää myöhemmin se päättää runkosarjan kotipelissä Kokkolan Tiikereitä vastaan.